Karácsony a kiváltságos baloldali elit gimnáziumába járatja fiát évi több mint 1 millióért

2021. szeptember 3. 13:27

Kontra
Kontra
Úgy képviseli Karácsony a társadalom 99 százalékát, hogy fiát az 1 százalék gimnáziumába íratta.

„Úgy képviseli Karácsony a társadalom 99 százalékát, hogy a kiváltságos 1 százalék gimnáziumába íratta fiát, ahol egy tanév költsége több mint 1 millió forintba kerül a szülőknek.

»Eljött szeptember elseje, az iskolakezdés napja. Ez a mi családunk életében is nagy nap, hiszen a fiam ma kezdi meg a gimnáziumot« – büszkélkedett tegnap közzétett Facebook-videójában Karácsony Gergely.

Azt azonban nem verte nagydobra a főpolgármester, hogy a kis trónörökös hol folytatja tanulmányait. Nem véletlenül, ugyanis a Kontra információi szerint feleségével az ország egyik legdrágább középiskolájára esett a választásuk.

Úgy tudjuk, Mihály szerdán kezdte meg a tanulmányait a hét évfolyamos Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban (AKG), ahol jelenleg az első évfolyamra, a Raktár utcába jár. Az egyik szülő úgy fogalmazott lapunknak, hogy a diáktársak és a tanárok egy része áhítattal tekint a Karácsony-fiúra, hiszen az édesapja »menő politikus, baloldal megmentője«. A politikusgyermek egyes elmondások szerint részt vett az úgynevezett témahéten, így képességeit csak később mutathatja meg élesben.

Mint ismert, az AKG közismert baloldali burokképző: a baloldali politikusok, színészek, művészemberek, és médiamunkások előszeretettel járatják gyermekeiket az intézménybe. Ezt tökéletesen példázza, hogy annak idején Gyurcsány Ferenc is ide íratta be lányát, az iskolát azóta elvégző Annát. A Demokratikus Koalíció elnökén kívül több szocialista és SZDSZ-es politikus is az AKG mellett döntött.”

Nyitókép: Mandiner Archív

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 43 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyilván nem, hanem a Fodor Gáborok, Magyar Bálintok, Hillerek szakértelmére építő alternatív iskolákba.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés