Embercsempészek karamboloztak az M0-son

2021. szeptember 02. 08:50

Összeütközött három jármű az M0-s autóút 18-as kilométerénél, kettőt két román állampolgár vezetett, akik határsértőket szállítottak.

2021. szeptember 02. 08:50
null

A baleset az M0-s déli szektorában, az M1-es felé vezető oldalon, a szigetszentmiklósi csomópont után történt.

A baleset helyszínén elfogtak tizenegy, magát iraki és szír állampolgárnak valló férfit; a sofőrrel együtt előállítják őket

 A határsértőket – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik a biztonsági határzárhoz, a két román sofőr ellen embercsempészés bűntettének gyanúja miatt büntetőeljárás indul.  Az Útinform azt közölte, hogy óriási a torlódás a baleset mögött: csak egy sáv járható, a sor vége az 5-ös úti csomópontnál van. A menetidő legalább egy órával megnőtt.

(MTI)

A nyitókép illusztráció: MTI

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kar 6 Alom
2021. szeptember 02. 14:29
Kíváncsi lennék arra, hogy az illegális migránsokat szállító autóknak hány százaléka keveredik nálunk balesetbe. Gyanítom, hogy kevés. Mégis jelentős számban jelennek meg hírek hasonló esetekről. Akkor mennyi megy keresztül az országon észrevétlenül? Tulajdonképpen déli határzár ide, drótkerítés oda, kelet-nyugati irányban továbbra is átjáróház vagyunk.
Mátyás01
2021. szeptember 02. 11:15
Az embercsempészeknek az lenne a legjobb büntetés, ha örökre kitoloncolnák őket abba az országba, ahonnan az illegális bevándorlók jöttek. Így kvázi maga helyett hoz be valaki mást. Természetesen családostul.
Andilla
2021. szeptember 02. 10:21
Karma is a bitch.
geyza1947
2021. szeptember 02. 09:35
Azt nem értem, hogy a kemény Orbán rendőrök milyen határ ellenőrzést tartanak ? Romániábol úgy hozzák a migránsokat mint a hatos villamos. Tudják, hogy a legtöbb migráns abból az irányból érkezik, azt is tudják, hogy basisért a román határőr félrenéz, akkor kutya kötelességük lenne a határon minden román rendszámú kisbuszt ellenőrizni de akár az ország útjain is megállítani és ellenőrizni az utasokat. Biztosra veszem, hogy megszűnne a szállitmányozás !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik