Schiffer Márki-Zaynak: Nekem Orbán Viktor soha nem volt a hősöm, viszont ma sem gyűlölöm

2021. július 25. 20:29
Korábban a hódmezővásárhelyi polgármester úgy fogalmazott: a miniszterelnök valaha a hőse volt.

„Azt mondja a hódmezővásárhelyi polgármester: »Orbán Viktor valaha a hősöm volt«” – kezdi Facebook-bejegyzését Schiffer András, reagálva arra az interjúra, amelyet Márki-Zay Péter a 168 Órának adott. Ebben a hódmezővásárhelyi polgármester arról beszél: 2002-ben „lelkesen támogatta” a Orbán Viktort, de, mint fogalmazott, „azt gondolom, hogy valami a 2002-es választási kudarcnál tört el benne, valami ott siklott ki”. 

Schiffer András bejegyzésében azt írta: ebben a kérdésben – is – lényeges különbség húzódik közte és Márki-Zay Péter között.

Nekem Orbán Viktor soha nem volt a hősöm. Viszont ma sem gyűlölöm”

– fogalmazott a volt országgyűlési képviselő.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 161 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha engem kérdezel arra vár, hogy a mostani ellenzéki politikusok eltünjenek, mert szüksége van az országnak egy hazáját szerető ellenzékre is. Ma még egyedül van...

Na látod, ezért nem nyertek. Mert nem tudjátok még leírni sem, hogy mi van. Már én is unom, de ti vagytok a mesében az a Mihók, akinek amikor azt mondják, hogy az ajándékba kapott tűt tűzze a kalapjába, csak annyit fog fel, hogy az ajándékot a kalapjába kell tűzni.

Agyhalott!

Ti vagytok agyhalottak. A balliberális szavazók 80%-a agyhalott, a többi gazember.

Hazudtok, de ezt már Horn Gyula is csinálta, csakhogy el is hiszitek, amit hazudoztok. Hornék még tudták, hogy hazudnak.

Teljesen nyugodt lennék, ha ő lenne az ellenzék és eszembe sem jutna politikával foglalkozni. Nem értek vele egyet, de ő nem hazaáruló.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés