Vezető MSZP-s politikus a magyar-portugálon: Fej-fej mellett áll Tóth Csaba és Hadházy Zuglóban

2021. június 20. 13:59
Barátainak pletykált a zuglói előválasztás részleteiről, viszont olvasónk is hallotta a beszélgetést.

Érdekes levél érkezett szerkesztőségünkhöz kedd délután: egy olvasónk számolt be az éppen zajló Magyarország-Portugália Eb-meccs félidejében arról, hogy egy ismert MSZP-s politikus furakodott elé a sorban a büfé előtt. A szocialista politikus civilben, ismerősei társaságában vett részt a meccsen, a mérkőzés szünetében szóba került a politika is.

Olvasónk hallotta, amint a sokakat érdeklő zuglói választás esélyeit ismerteti: beszámolója szerint szoros a verseny a XIV. kerületi szoci erős ember, Tóth Csaba, és a Momentum által támogatott Hadházy Ákos között, a két jelölt fej-fej mellett áll.

Azonban szerinte – jósolta az optimista politikus a forrásunk szerint – az ötpárti kiállás Tóth javára fog dönteni. Ismert: a Momentumon kívül mindenki – nagy port kavarva, de a Jobbik is – a több kétes ügylettel rendelkező MSZP-s országgyűlési képviselő mögé sorakozott fel.

Tóth Csaba mellett szól az is az MSZP-s politikus szerint, hogy a baloldali médiumok többsége nem fog teret engedni Hadházynak a kampányban. Konkrétan meg is nevezett egy ellenzéki médiumot, amelynek vezetőjével már megegyezett, hogy blokkolni fogják Hadházyt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Egyik kutya, másik eb" küszködés-verseny...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés