Újabb felületen bukkantak rá Karácsony nem létező doktorijára

2021. május 18. 18:50
A Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórumon is feltüntették Karácsony nem létező doktori fokozatát.

Mint ismert, Karácsony Gergely nem végezte el a doktori képzést, mint írta, ennek „igazán profán oka van, amikor be kellett volna fejeznem, akkor már 2 éve aktív politikus voltam.”

Ennek ellenére a Párbeszéd társelnöke a 2018-as országgyűlési választások kampányában is a nem létező doktorijával kérkedett. Karácsony Gergely még 2017-ben is azt állította, hogy 2007-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetem ÁJK Politikatudományi Intézetében doktori (PhD) fokozatot szerzett.

A fentiek mellett a zuglói önkormányzat támogatásával indított Zuglói Kábítószerügyi Egyeztető Fórum weboldalán is tényszerűen írják, hogy Karácsony Gergely elvégezte a doktori képzést:

2007-ben az ELTE ÁJTK Politikatudományi Intézetében PhD fokozatot szerez”

– írják.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szakdoliját vajon ki írta vagy kiktől ollózta össze?

Elég ebből a lopásvádból. 2002- ben is ezzel jöttetek és masszívan kenitek mindenhová.
A valóságban ti loptok. Nem kicsit, nagyon. Reggel, délben este és éjszaka.
Soha sem tényekkel jöttök, mert azok nincsenek.

Ezt rögtön gondoltam, a momentum kommunikációs paneljeit használod, önálló gondolatok nélkül. Attól, hogy 10 éves voltál, attól még nem kellene úgy tenned, mintha előtted nem lett volna semmi sem, de hát a politikai családod éppen ezt akarja, hogy újra és újra ugyanazt az ökörséget be tudja nektek adni.
A valóság azonban az, hogy ti loptok és hazudtok reggel, délben, este és éjszaka, minden biten és hullámhosszon.

Ugyan! Miért vállalna ő valamiért is felelősséget? Zuglóért sem vállalt. De,hát a pestiek szeretik az összevizelt utcákat, az utcán hentergő hajléktalanokat, a közlekedési dugókat és a gazt. Nekik pont jó, hogy szarban tapicskolnak, és nekik éppen az a jutalom, ami a jobboldaliaknak a büntetés.

A fidesz mindent mér.
De simán beveszed, hogy Orbán azért nem bukik meg, mert szerencséje van. Meg, hogy 19- re lapot húz.
Persze ez a logikai disszonancia sem ingat meg, ahogyan a többi sem, hiszen "eséje" sincs Orbánnak bizonyítani, mert nem a tettek számítanak nálatok, hanem a zsigeri gyűlölet.

Lehet, hogy okos vagy és sokat érsz a piacon, de a momentum kommunikációs paneljeiket használod, az tény. Most két eset lehetséges, hogy önteltségedben nem vetted észre, hogy az orrodnál fogva vezetnek, vagy szándékoztál átverni minket. Mivel a korodra hivatkozva utasítod el a történelmet, és erős nagyvállalati hatás ér, az első variáció tűnik esélyesnek.
A balliberális politikai tábor akar meglopni és megtéveszteni, de az önteltségtől észre sem veszed...Egyszer talán megjön az eszed, addig meg csak reménykedhetünk benne, hogy nem kell a bőrödön megtapasztalni, amit meg is tanulhattál volna...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés