Angolul kérdezték Karácsonyt, elfutott

2021. május 12. 17:04
A biztonsági őrök tartották távol a főpolgármestertől a Pesti TV riporterét.

Karácsony Gergely újfent kitért a válaszadás elől, amikor Bohár Dániel, a Pesti TV riportere igyekezett – ezúttal angol nyelven – feltenni kérdéseket Budapest jelenlegi főpolgármesterének, és leendő baloldali miniszterelnök-jelöltjének. Sajnálatos módon nem járt sikerrel. „Szórí” – mondta neki a Városháza biztonsági szolgálatának egyik készséges munkatársa.

A videót ide kattintva nézheti meg.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Összesen 164 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Előny??? Miről beszélsz??? Minimum elvárás egy miniszerelnöktől, lévén, hogy nyitott a gazdaságunk, élénk kereskedelmi kapcsoltban állunk, és több politikai szövetségi rendszernek is tagja vagyunk.

Nyilván otromba szervilis húzás volt egy újságírótól, de neked is el kell ismerned, hogy jelentősen csökkenne Magyarország érdekképviseleti képessége egy angolul nem beszélő miniszterelnökkel.

Veszett patkányként ugrottál megint egy bejegyzésre. Ugyanakkor komoly szövegértési gondjaid vannak, mert fórumtársad sehol nem írta, hogy "Atila" királyunk volt. Esetleg, ha azt írta volna, hogy "az összes többi..." De nem azt írta.

Ezt már I.Viktor is megtanulta, hiszen örömet kell szereznie Putyin cár elvtársnak!!!!

Szori, nem érted a poént.

Mást sem csináltatok.

Ezt a módszert állandóan alkalmazni kellene piti-kis-Karácsony pitiségének folyamatos kiemelésére...

Akiknek a munkájához kell, azok számára jó, ha előírás. De egy miniszterelnök számára az idegen nyelvtudás akkor is nélkülözhetetlen, ha nem előírás. Egy EU tagország vezetője számára különösen nélkülözhetetlen az angol nyelvtudás, mert - tetszik, nem tetszik - ez a közös nyelv. Aki nem tud beszélni a többi kormányfővel, az hogy vesz részt a döntésekben? Egy kuka miniszterelnök nevetség tárgya. Amikor pl. a V4-ek vezetői leülnek tárgyalni, mikor látunk ott tolmácsot? Hogy venné a másik három, hogy öten beszélnek meg bizalmas kérdéseket?

Aki nem beszél idegen nyelvet, mondhatjuk azt is, hogy angolul, az ne akarjon miniszterelnök lenni, mert helyből alkalmatlan.

Fenyegetőzz a kocsmában koma. X
Ebben aztán végképp nincs semmi aljas. Aki politikai vezetőszerepre jelentkezik az beszéljen idegen nyelvet, leginkább angolt, mert enélkül nem tudja ellátni az ország képviseletét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés