Ma napszámos beosztásban megkezdem a közérdekű munkát

2021. május 3. 9:59

Hadházy Ákos
Facebook
Semmi kedvem Orbán rendőrségének fizetni.

„Ma a szekszárdi Kolping Iskola kertészetében, napszámos beosztásban megkezdem a közérdekű munkát, amit a dudálós véleménynyilvánítás miatt rótt ki rám a pintérség. 38 napot fogok dolgozni, naponta 6 órát, heti minimum egy napon. A büntetést ki is fizethettem volna, de azon kívül, hogy semmi kedvem Orbán rendőrségének fizetni, ezzel a 38 nappal három üzenetre szeretném nyomatékosan felhívni a figyelmet. Ezt a három üzenetet ugyanis sokkal fontosabbnak tartom annál, mint hogy egyszerűen csináljak belőle egy posztot, mint mostanában szokás:

1) Orbán NAGYON fél a tüntetésektől, sztrájkoktól, attól, hogy hirtelen SOK ember fejezi ki egyszerre: elég volt! Akik eljöttek tavaly dudálni, megmutatták, hogy van is rá oka!

2) HA CSAK NÉHÁNY EMBER ember tiltakozik, az nem fog megoldani semmit. Csak annyi történik, hogy az a néhány ember, aki fel meri emelni a hangját, valódi kockázatot vállal. A diktatúra jelenlegi szakaszában csak pénzbüntetést vagy egy kis mezőgazdasági munkát, de ha úgy gondoljuk, hogy lájkolgatással megdönthető a rendszer, akkor később többet is.

3) Elképzelhető, hogy – bizonyos szempontból nézve – valóban követtem el törvénysértést, amikor a teljesen járványbiztos tiltakozási formát meghirdettem. A bíróság így gondolta, én másként. De a diktatúrába vezető úton mindig eljön egy pont, amikor már OLYAN TÖRVÉNYEKET HOZNAK, AMELYEKET MUSZÁJ MEGSZEGNI. Ilyen törvény az, ami a járványra hivatkozva teljesen megtilt minden tiltakozást, nyomásgyakorlást akkor is, ha az semmilyen veszéllyel nem jár. És ilyen törvény az is, amelyik egyetlen nap alatt ezer milliárdot tesz át fideszes zsebekbe.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 63 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházynak nem számít sem a törvény, sem a bíróság, sem a rendőrség: íme, a telivér ellenzéki "demokrata"...

A lölőknek hányszor kell reinkarnálódni, hogy ledolgozhassák...

Ne bízz ebben:-) láttam néhány képet, ott van, de egyiken sem dolgozik. Olyan képet még nem tudtak csinálni róla.

"És ilyen törvény az is, amelyik egyetlen nap alatt ezer milliárdot tesz át fideszes zsebekbe.”
Melyik törvényre gondol és kinek a zsebére név szerin?
Ez a szokásos vádaskodás a levegőbe.
Csaknem az egyetemi alapítványokra gondol, mert az alapítványi működést az egyetemek kérték.
Pl. a Corvinus már régebben így működik, a kuratórium vezetője Hernádi Zsolt, aligha mondható fideszesnek, legfeljebb nem helyből ellenséges mint Hadházy.

Tévedtem. Dolgozik. Virágzó almafákat metsz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés