Elkezdtem nézni a Partizán Fekete-Győr interjúját

2021. április 18. 22:14

Tibi atya
Facebook
Egy nyomorúságos, kettesért felelő diák nyökög benne.

„Nem, nem arról akarok írni, hogy egy nyomorúságos, kettesért felelő diák nyökög benne, aki pontosan tudja, hogy bukást érdemel, mert szerintem politikai nézettől függetlenül nincs olyan néző, aki ezzel ne lenne tisztában.

Sokkal inkább arról a trendről, amit a Partizán behozott és amihez így vagy úgy a balliberális média kénytelen (lesz) igazodni: lehet, hogy a média mint politikai szereplő van jelen, lehet, hogy bizonyos preferenciák mentén láttatják a világot és lehet, hogy még kettős mérce is van, de ezt nem lehet többé minden arányt telibe szarva tenni. Nincs többé ajtónak szaladó Kunhalmi Ágnes, akit a politikai terror áldozatának maszkíroznak és nincs többé fiatalosh-lendületesh tupírozása annak a szerencsétlenkedő semmilyenségnek sem, amit a Momentum marketingesei Fegyőr személyében még képernyőképesnek ítélnek, rajtuk kívül pedig bárki csak a Benny Hill Show zenéjével tud elképzelni.

Gulyás Mártonra adott reakció a 444 Plankó-Ács heti vlogja is. Szó sincs róla, hogy a 444 is követné a Partizán elveit, azt viszont Uj Péter is jól látja, hogy Bede Márton fedezet nélküli nagypofájúsága elavult termék. A »vakok között félszemű« elve, ami Uj Pétert az Index-előd Internettó óta egyfajta »médiafenegyerek« hamis éthoszába vonta, szintén megtörni látszik: Soros György hazai nagykövete nem trenddiktátor többé, csupán a lépést igyekszik tartani. A Telex-ügy igazi vesztese is ő: bármennyire is elhitte, hogy a 444 átveheti az Index helyét (lol), az Index maradt szépen a legolvasottabb lap, a Telex pedig éppen a 444 piaci kategóriájában hozta el – az addig 444 által vitt – első helyet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 117 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tibi "atya" komoly-találó-tanulságos meglátásokat fogalmazott itt meg, szellemes tálalásban.

Nofene... egész normális dolgokat ír ez az izé.

:)))))))))))))))))))))))))))))))

GAME OVER, momentumos: GAME OVER.

Meg hát egy keresztrejtvényt sem tudnánk megfejteni.

Ebben a szituban az a legviccesebb, hogy a Momentum-vezér még Momentumos mércével is hülye. A többi párt legalább olyan vezetőt választ, aki koherensen képes beszélni (kivéve DK, de hát náluk a kígyózás maga a politikai termék).

Az is elég szar, ha vizet csöpögtetnek 4 órán keresztül az ember fejére, nade Fegyőrt hallgatni ennyi ideig???

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés