Sokunkat felzaklatott a Partizán mai transzellenes adása

2021. március 30. 22:20

Budapest Pride
Facebook
Kimondottan húsbavágó az, ha egy független médium is olyan ideológiailag motivált támadást intéz a transznemű közösséggel szemben, mint a kormányzati propagandaoldalak.

„A SZOLIDARITÁS NEM EGY TORTA, AMI ELFOGYHAT, HA SOKAKNAK ADSZ

Sokunkat felzaklatott a Partizán mai transzellenes adása, nem csak azért, mert többek között a Budapest Pride csapatából is sokan elkötelezett Partizán nézők vagyunk, hanem azért is, mert a folyamatosan csökkenő független magyar nyilvánosságban kimondottan húsbavágó az, ha egy független médium is olyan ideológiailag motivált támadást intéz a transznemű közösséggel szemben, mint a kormányzati propagandaoldalak. A 33-as paragrafus elfogadásával a kormány egy olyan kis kisebbség életét lehetetlenítette el, akiknek a létezéséről a magyar emberek többsége egészen a 33-as paragrafusig még csak nem is hallott. A Partizános videó elején sajnos jelezték, hogy eltorzított kritikát várnak, így még nehezebb lesz annak a dolga, aki tételesen cáfolná a videóban lévő tartalmi csúsztatásokat, pedig érdemes lenne.

A Budapest Pride csapatában is dolgoznak transznemű emberek, akik, a Partizánon hallottakkal ellentétben nem nyomják el az LMB munkatársaikat, hanem vállt vállnak vetve dolgoznak a szervezőcsapatunkban lévő melegekkel, leszbikusokkal, queerekkel, aszexuálisokkal, pánszexuálisokkal, és vica versa.

Kedves transznemű követőink! Végtelenül szolidárisok vagyunk veletek. Fontos, hogy ne felejtsétek el: sosem vagytok egyedül. Veletek vagyunk mi, támogatók, akkor is, amikor megszavazzák a 33-as paragrafust, akkor is, amikor méltatlan riportok jelennek meg rólatok, és akkor is, amikor a baráti társaságunkban a ti kontótokra viccelődnek. Nem kell félnetek. Fel fogunk szólalni és ki fogunk állni mellettetek.

Mindannyiunknak az az érdeke, hogy egy olyan országot építsünk, ahol minden ember méltósággal, boldogan és szabadon élhet. Ha a transzneműek élete jobb lesz, azzal a szexuális kisebbségek élete is jobb lesz. Ha a magyarországi romák élete jobb lesz, azzal a roma és a nem-roma LMBTQ emberek élete is jobb lesz. Ha a hajléktalansággal és lakásszegénységgel küzdő honfitársaink élete jobb lesz, azzal nemcsak az egész társadalom, de az LMBTQ mozgalom is nyer, hiszen számos sorstársunkat érintik ezek a problémák. Ha méltóságteljes fizetést kaphatnak a szociális és egészségügyi szférában dolgozók, azzal az LMBTQ mozgalom is nyer, hiszen egyrészt számos LMBTQ ember dolgozik ebben a szférában, másrészt az empatikusabb és emberségesebb szociális és egészségügyi ellátásra az LMBTQ közösség tagjainak is óriási szüksége van. Ha csökkennek a jelenlegi félelmetesen nagy társadalmi egyenlőtlenségek, akkor a marginalizált vagy szegénységben élő LMBTQ emberek életminősége is jelentősen javulni fog.

A jogegyenlőség, a szolidaritás, az együttérzés nem egy torta, ami elfogy, ha túl sokat adunk belőle. Sőt, épp az ellenkezőjében hiszünk: az együttérzés, az egymásért való kiállás további empatikus cselekedeteket, odafigyelést és szeretetet szül. Hiszünk abban, hogy a tisztelet, a szeretet és a szolidaritás kultúrája erősebb a gyűlöletnél.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Transzellenes a Partizán? Hadd nézzem már meg...

Előre lefogadom, azért transzellenes, mert a biológiai nemet tekinti alapnak. És az ugye manapság a mégishogyképzeli kategória.

A transzokkal, meg ezekkel a szemétláda aktivistákkal szemben bármiféle kritikát megfogalmazni "fóbia". Már ez lehetetlenné tesz bármiféle értelmes vitát. Ugyanez a helyzet a mostani feministákkal is.

Pont olyan megszállott elmebetegek, mint a Szcientológusok. Bolondok űrhajója.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2021. március 31. 15:06

Ha szerintük független a partizán, akkor miért nem lehet saját véleménye?
Azért, mert nem az elvárt véleményt képviseli? No, akkor biztosan nem lenne független.

A transzok azt csinálnak, amit akarnak magukkal. Levágathatják a farkukat, szilikonmelleket műtethetnek maguknak. Az a bajuk ezeknek a tetveknek, hogy az állam nem hódol be nekik, nem irathatják át a nemüket a személyiben.

Itt már rég nem arról van szó, hogy magukkal mit csinálnak, most már azt is elvárják, hogy a társadalom igazodjon, sőt, lelkesen asszisztáljon az ő elmebajukhoz. Aztán majd jönnek gondolom a magukat Napóleonnak képzelők, és követelik a jogot, hogy a társadalom igazodjon hozzájuk is.

Az elvtársnőt sem tudom sajnálni. Nyírják csak egymást ezek a mocskok.

Az "ideológia" a Pride kenyere... Másrészt, a megalapozott kritkával szembeni nyafogás eleve egy immun-stratégia. Olyan gyengék - s ezt tudják ők is ! -, hogy ezért azonnal agresszíven reagálnak minden, egy plurális társadalomban teljesen megszokott és természetes, övékétől különböző felfogásra.

Hát még a zsidó biblia hogy felzaklatna benneteket:
„ki férfiúval hál mint egy asszonnyal, mindketten nagy fertelmességet cselekedtek, megölessenek; az ő haláloknak oka ő magukban vagyon.”
(Mózes III. könyve, 20/13 – Károli Gáspár fordítása)

Valami egészen szédült agyi manipuláció. :-(

Erről szól a történet, ezek - és mindenféle transzok - közönséges ügynökök, zsoldért:
Brandeis Egyetem Zsidó Érdekképviselet Intézetének a professzora, Earl Raab írt:
’Az Amerikai Népszámlálási Hivatal jelentette, hogy az amerikai népesség fele hamarosan nem fehér, és nem európai származású lesz, és valamennyien Amerikai állampolgárok lesznek. Átléptünk azon a ponton, ahol egy náci árja típusú párt megszerezhetné a hatalmat ebben az országban. (…) Mintegy fél évszázada megteszünk mindent olyan társadalmi légkör kialakítására, amely szemben áll az etnikai elfogultsággal. A közéleti légkör még nem teljesen kifogástalan, de népességünk heterogenitása olyan irányban fejlődik, hogy a folyamat visszafordíthatatlanná válik. (…)’”
--------------------Persze, a projekt nem most kezdődött, nem Raabal:
"Raab professzor természetesen nem tesz említést a Biblia által is sugallt cionista ambíciókról a globális hegemóniára, amely a lakosság faji összekeverése cionista világstratégiájának a valódi oka, a Jewish World című lap 1883. február 9-i számából.
’A júdaizmus nagy ideája az, hogy az egész világot át kell itatni a zsidó tanításokkal, és a nemzetek univerzális testvériségében – ténylegesen a tágabban értelmezett júdaizmusban – valamennyi különálló fajnak el kell tűnnie.’
1920. szeptember 10-én a The American Hebrew-ban ezt alvashattuk: ’Oroszországban a bolsevik forradalom a zsidó ész, a zsidó elégedetlenség, a zsidó előrelátás munkája volt, amelynek az volt a célja, hogy létrehozzon egy új rendet a világban. Az, ami ilyen sikeresen végre lett hajtva Oroszországban, az egész világ valósága lesz hasonló módon, ugyanazzal a zsidó mentalitással és fizikai erővel.’"

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés