Fekete-Győr eltiltaná foglalkozásuktól a „propagandistákat”

2021. március 14. 8:18
Egyszemélyben tiltana el foglalkozástól embereket a Momentum elnöke.

Fekete-Győr András Facebook oldalán a következőkről beszél:

„Azt gondolom egyébként, s ebben én radikálisabb vagyok, mint a többség, hogy azokat a propagandistákat, és itt most propagandistákról beszélek, aki ott van a TV2-nél, aki ott van az Origóban, akik szándékosan rossz hírét keltik másoknak, szándékosan hamis és valótlan tényt állítanak, akkor én őket időre eltiltanám a foglalkozásuktól, én eltiltanám a hivatásuk gyakorlásától. Mert újságírónak lenni, médiaszolgáltatónál dolgozni, az egy közfeladat, az egy köztájékoztatási feladat. És itt nem a véleménycikkekről beszélek, hanem a magyar állam által fenntartott és finanszírozott hírportáloknak az uszító propagandájáról beszélek. Foglalkozástól eltiltás. De ebben sokan nem értenek egyet velem, nekem vitám van sok mindenkivel.”

Az idézett rész a 40. percnél kezdődik.

Ugyanebben Facebook-videóban Fekete-Győr arról is beszélt: „Gattyán Györgynek a LiveJasmin – ez egy pornósite vagy pornóoldal – megcsinálta a nemzetközi népszerűségét meg ismertségét”.

Nyitókép: Facebook

Összesen 220 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A gerinctelen, gyökértelen, kommunista zsidók 45 óta mindenkit eltiltani, bebörtönözni, megsemmisíteni akarnak, a zsidóság gerinces, igazi értékhordozó részét is.

A Lenin fiúk génjeikben hordják a gyilkosságokat, a pusztítást, a nemzetrombolást, a másként gondolkodók eltaposását, egzisztenciális megfojtását, eltaposását.

Soros legnagyobb politikai favoritja a Momentum feladata a Rákosi és Kádár által el nem végzett magyar irtás befejezése, a gondolkodó, hazáját szerető, hitéhez hű zsidóság kiiktatása.

22-ben a tét, hogy ezek végre fogják-e tudni a népirtást, vagy a normális emberek - zsidók, cigányok, magyarok, szerbek, németek, horvátok, ruszinok, szlovákok - felébrednek, s történelem süllyesztőjébe küldik véglegesen a gyilkosaikat.

Nagyon egyszerű: el kell tiltani a telex, a 24, az index és a 444 újságíróit
foglalkozásuk gyakorlásától. MOST. Ez a jogállamiságot zászlajára tűző,
azért az EUban naponta éles harcot vívó NOmentum számára
elfogadható, sőt kívánatos.

Legyen ebben a kérdésben egy minikoalíció köztem és Kacsacsőrű
Emlőske között!

Zsidóként igyekszem kellő nyitottsággal, a változatlan, örök, egyetemes értékeket megtalálni, képviselni, kerülve minden szélsőséget, egyenlőnek tekintve minden fájdalmat, megérteni azokat, akik engem is megértenek.

Válaszok:
packó | 2021. március 14. 10:17

Igen, ezek ekkora férgek. Nem cikkeket akarnak már betiltani, hanem újságírókat. Igazi rákosista-kádárista tempó.

De: a folytatásban kiáll a határon túli magyarok szavazati joga mellett. Méghozzá azzal az érveléssel, amit magam is vallok: azért illeti meg a szavazati jog a határon túli magyarokat, mert a magyarországi választás az ő bőrükre is megy.

Ez így helyes, valamint az érvelés is nagyon helyes, bármennyire is nem szeretem a fegyőrt, ez így rendben van. Az más kérdés, hogy hatalmon ebből mit tartanának, vagy mennyire őszinte a nyilatkozat, de a kiállás nagyon helyes!

Nemcsak, hogy megértünk, hanem lájkolunk is. Helyes!

Válaszok:
Türelem | 2021. március 14. 13:09

Sajnos csak egy lájkot a telefonon, egyet a számítógépen tudtam nyomni. Ha kedden megyek dolgozni, onnan is nyomok egyet!

:-)

Már sokan észrevették, Hogy Fegyőr egy ócska, pitiáner bolsevik.

Simán menne ott is.
Csak az "origo propagandistáját" be kell helyettesíteni "AFD-vel szimpatizáló újságíróval"...

Pontosan ez a lényege a folyamatnak: tipikus lefele tartó, öngerjesztő spirál. Ráadásul most egymással is versengenek. Ha Fekere-Győr nem mond ilyen bolsevik baromságokat, akkor majd a Jakab... és akkor előnybe kerül FeketeyGyőrhöz képest.

Én rákérdeztem.
Momentumos rokon. Hát... ő nem így csinálná... kissé csalódás Fekete-Győr... de akkor is, a Zorbán! Bármi megengedett vele szemben!

Nagyjából itt tartunk.

A gond az, hogy mindenki megtehet mindent, szó szerint, ... ez ma Magyarország.
Amíg a kormánypárt, - konkrétan a patrióta oldal - nem alkot valódi médiatörvényt, addig az internacionális globalisták a Soros-fingot fújják a magyar társadalom arcába, ez már csak így működik.
Így volt régen, így van ma is.
Egyetlen sorral a Btk-t rendeltetésének megfelelően lehetne használni.
Minden írás fölé egy kötelező sort, ezt:
Ellenőrzött írás.
Vagy ezt:
Nem ellenőrzött írás.
Innen kezdve a Btk-ba beemelni a büntetési tételeket csupán technikai kérdés: a karakterek száma+ az írás közéleti-társadalmi súlyossági hatásfoka.
Pl., amikor azt írják le, hogy Orbán Viktor összetörte a felesége arcát, bíróságra menve:
Ellenőrzött írás esetén a lap egyhavi teljes bevétele - NEM NYERESÉGE
Nem ellenőrzött írás esetén - egyheti teljes átlagos bevétele
és így tovább, tételesen felsorolva, címoldal, 2-3-4. oldalak, betűméret, hasábszám, karakterszám, tördelés helye az oldalakban és hasonlók.
Tiszta, világos, nem csűrés-csavarás, 3 napon belül letárgyalandó.
4. nap bírság utalása, ha ez elmarad, a lap, a médiatermék szünetel a tartozás kiegyenlítéséig.
Aki egyszer csődöt jelentett, 2 évig új, vagy régi lapban tulajként nem vehet részt und so weiter.
Csak akarni kellene.
De nincs, aki akarja.
Így marad a dagonya a szarban-hugyban, amit a bal-lib naponta a fejekre zúdít.
de ha ez jó a Fidesznek...
---------Mellesleg, lassan itt az idő, amikor fel kell tenni a kérdést:
Magyarország mit választ?

1. Kilép az EU-ból és megmarad az országa.
2. Befogadja a migránsokat, Brüsszel utasítása szerint és elveszíti az országát.
Az újságírás/média körüli totális morálvesztés, káosz, anarchia - az, hogy nincs médiatörvényünk, csupán egy darab WC-papír, amit médiatörvénynek neveztek el - ezt látszik igazolni, haladunk Brüsszel kebelére. lassan, de biztosan.

A magyar lakosság, a választók kb. 50%-a támogatja a bal-lib-zöldnek nevezett csaló-félrevezető-demagóg-uszítókat, a médiájukat, újságíróikat, pártjaikat...
Mifélék ezek? Egyetlen sort nem írnak erről,a hatvanvalahány médiahelyen, amely Soros seggéből van kinőve, 444-től, 24.hu-ig. Népszava, ATV estébé féle szemetek:
Háborús állapotok, szélsőbaloldali erőszak Liege-ben, egy ...www.origo.hu › nagyvilag › 20210313-liege-eroszak
15 órája

Szélsőbalos ámokfutás Liège-ben, rendőrlincselés és ...www.magyarhirlap.hu › kronika › 20210313-szelsobal...
14 órája

Elképesztő erőszak Liege-ben, egy rendőrmotorost ...podiji.karpat.in.ua › ...
4 órája — Példátlan erőszak tombolt Liège-ben,

http://podiji.karpat.in.ua/?p=..
A RTL rádió szerint afrikai bevándorlók dúlták fel a belga várost. Az előzmény az lehetett, hogy egy migráns asszony a hét elején minden előzmény nélkül rendőrökre támadt egy buszmegállónál. Az erről készült videó sem mutatott mást: nem volt rendőri erőszak, mégis a Facebookon erről írtak szélsőbaloldali aktivisták. Jadrinka Lozina rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy a rendőrök ráadásul éppen egy buszról véletlenül leeső, idős asszonynak segítettek, amikor az afrikai nő rájuk támadt.

Ebben teljesen igazad van! Azonban ha hatalomra jutnak mégis, nem mindegy, hogy milyen álláspont érvényesül a határon kívül rekedt magyarokkal szemben. Tudom, hogy van árulás, de mégis sokkal jobb álláspont, mint a határon túli magyarokat kifejezetten gyűlölő DK álláspont.

Fegyőr komisszár üzemmódba váltott. Gondolom ettől remél plusz népszerűséget. Szerintem Ferit másolva, Feriéket próbálja túlharsogni.

véleménypluralizmus, - inkább nevezzük agymosásnak, a pluralizmus az, amikor van az állítás és vannak mögötte-mellette az állítást alátámasztó egzakt tények.
Ilyet hol látsz Magyarországon? - és ennek megint a "médiatörvény" az oka, mintha szándékosan züllesztené a magyar médiát és a társadalmat.
Pl. ezt ki, hol, melyik lap, média közölte az országgal?
Hány magyar választópolgár ismeri az adatot, miért nem írják le:
--- George Floyd egy halott, egy rendőri intézkedéshez kapcsolhatóan.
--- A BLM-hez és az Antifához társult tavaly nyári 7750 tüntetésből 570 olyan erőszakos zavargássá vált, amelyben 25 ember életét vesztette és 1–2 milliárd dollár vagyoni kárt okozott ”-
Out of 7,750 protests last summer associated with BLM and Antifa, 570 turned into violent riots that killed 25 people and caused $1- $2 billion of property damage,”

Köszönöm az egyetértésedet.

Válaszok:
packó | 2021. március 15. 9:42

Osztom az optimizmusodat, noha lehetnek részletkérdések amelyekben eltér a véleményünk, de fontos, hogy az alapvető értékek, érdekek mentén szavazzunk 22-ben, a Fideszre.

Kedves Mia szösz!

Köszönöm a segítségedet.

Leghatékonyabban mindenki saját maga tudja a saját rossz hírét kelteni. Ebben különben Fegyőr világbajnok, nem csoda, a képességek és a folyamatos edzés.

Ezt megcsípte a dili kígyó. Ki az a marha, akinek ez nem tűnik fel?

Akkor miből élne a Botmixer meg a Donáth Kacsa?

Szerintem ezt a lényt már most kellene felelősségre vonni.
Az ilyen kijelentések megbüntetésére nincsenek törvények?
Hitler is hasonlóan fenyegette a zsidókat és tudjuk, mit tett azután amikor hatalomra került.
Magyarországon demokrácia van. Joga van mindenkinek arra, hogy pozitívan vagy negatívan viszonyuljon a mindenkori kormányhoz és azt hangoztathatja. Ezért ha valaki ezért fenyeget, az a szólásszabadságot akarja büntetni.
Nincs az ilyennek helye a közéletben?!
Ellenzékiek ébredjetek fel!

Azért ilyen esetben megszólaltatja az úgynevezett szakma!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés