Egyetlen koronavírusos sem volt a Hadházy-féle halálvideón

2021. január 8. 19:16
Tarnai Richárd szerint a kegyeleti jogokért éppen az az önkormányzat felelős, amelynek vezetése egy politikai oldalon áll Hadházyval.

Kifejezetten méltatlan, hogy Hadházy Ákos „halottkampányt” folytat – nyilatkozta a közmédiának pénteken Pest megye kormánymegbízottja. Tarnai Richárd a független országgyűlési képviselő azon állítására, illetve az interneten közzétett videójára reagált, amely szerint kegyeletsértő módon tartják a koronavírus-járvány áldozatait a szentendrei halottasházban. A kormánymegbízott szerint a videón szereplő elhunytak között egy „Covidos” sem volt: a szokásos Hadházy-féle hazugságot láthattuk és hallhattuk.    

Tarnai Richárd elmondta: a temetőkről és a temetkezésről szóló jogszabály szerint a temető tulajdonosának, ez esetben a szentendrei polgármesternek és önkormányzatnak a feladata a temető kegyeleti rendjének biztosítása. Hozzáfűzte, a szentendrei járási hivatal vezetője még december 16-án, a hosszú ünnepi szünetre tekintettel felhívta a polgármesterek figyelmét, hogy külön figyeljenek a temetőkről szóló jogszabályok betartására.    

Tarnai Richárd közölte: amint értesült a történtekről, vizsgálatot rendelt el és már most lehet látni, hogy több szabálytalanság történt. Ugyanakkor ízléstelennek tartja, hogy Hadházy Ákos „halottkampánnyal” próbál politikai haszonra szert tenni. Ráadásul „mellé is lőtt”, mert a „sajátjai” háza táján találta a hibát, miközben az állítások arra vonatkoztak, hogy a kormány kezeli rosszul a válságot – fogalmazott. Arról is szólt, hogy a kormányhivatal folytatja az oltások beadásának és a tesztelésnek a koordinálását.

(MTI)

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy egy baromállat(orvos)

:-)
Hadhazy szorgalmas.

Be akart menni a szekszárdi kórházba, de nem engedték.

Az elmúlt évben volt nagyjából 128 ezer haláleset, ebből van 10 ezer covidos. Tavasszal a gazdaság szinte teljes leállása mellett kevesebb volt, a második hullámban a gazdaság miatt nem lehetett szigorú elzártságot előírni, tehát a fertőzések száma és ezzel a halálozás is nőtt. Neked most könnyű dolgod van, mert a járvány elleni védekezés mértéke a gazdaság működése ellen hat, tehát most kedvedre válogathatsz, melyiket kritizálod. Fotelszakértőként, felelőőség nélkül kibicelve. Hadházy szemétkedése is erre épül, egyéb dolga sincs, mint a szarkeverés, hangulatkeltés. Mert kétségbeesetten kapar, hogy 2022-ben ne kelljen visszamenni lófaszokat gyógyítani.

Nyugodj meg, ne idegeld magad, vegyél be nyugtatót. Már Gyurcsány megmondta, el lehet menni. Most követheted vezéred által mondottakat.

Attól, hogy letagadjátok, hogy 2X2=4, még nem lesz jobb nektek sem, birkák!

Az ünnepek alatt nem volt temetés.

X.
Csak hogy tudd, a birkák okos állatok és kiváló erzekszervekkel rendelkeznek.

"pollip 2021. január 9. 9:01
@nick89
X.
Csak hogy tudd, a birkák okos állatok és kiváló erzekszervekkel rendelkeznek."

Igen!
És legendás az intelligenciájuk és a szerénységük is !

Nem kell ez a szöveg. Nincs olyan lezárás, amelyik határokon kívül tartja a vírust. Európában főleg nincs, de a lényeget leírtam: vagy vírus vagy a gazdaság, így aztán az ellenzék éppen azért aggódik, amelyik az adott pillanatban számáram célszerűbb, amelyiknek pont akkor nagyobb a vélt hozadéka. Te is ezt teszed. Ha van lezárás az a baj, ha nincs, akkor az. Számunkra csak Európa lehet az összehasonlítási alap, mert az EU jóvoltából az európai országokkal állunk összeköttetésben. Akik rögtön kifejezték rosszallásukat, ha a mi intézkedéseink az érdekükkel szembe mentek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés