Orbán Viktor nagyon benézett valamit

2020. november 27. 15:15

Renczes Ágoston
Azonnali
A nyugati lapoknak adott interjúk azt hivatottak demonstrálni, hogy a miniszterelnök késsel-villával enni tudó politikus.

„A miniszterelnök újra a multik által kivitt profithoz mérte az uniós forrásokat. Ez olyan, mintha azt mondanánk, hogy egy kiló alma átlátszóbb, mint egy folyóméter kolbász. Orbán Viktor itthon évek óta csak a saját sajtójával áll szóba, ezért mindig érdekes látni, amikor nagy ritkán interjút ad egy nyugati lapnak, ahol a péntekenkénti Kossuth rádiós standupjaihoz, meg az MTVA-s és TV2-s interjúkhoz képest érdemi kérdéseket is kap. Ezek a nyugati lapoknak adott interjúk azt hivatottak demonstrálni, hogy a magyar miniszterelnök igenis késsel-villával enni tudó, kulturált európai politikus, Orbánnak pedig van is akkora rutinja, hogy hozza ezt a figurát.

Szerdán a Die Zeit német hetilap online kiadásában jelent meg egy interjú a magyar miniszterelnökkel, ahol az uniós büdzsé megvétózása kapcsán sok téma szóba került. Orbán a szocialista rendszer lebontásában való részvételét felemlegetve ügyesen állította be magát a jogállamiság harcosaként, meggyőzően tartotta maga elé Helmut Kohl emlékét, akit az egyik mentorának tart, és még Soros Györgyről is úgy beszélt, hogy a magyar olvasó szinte elfeledkezik a pár évvel ezelőtt az egész országot kékbe borító idióta plakátkampányról.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 81 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"A nyugati lapoknak adott interjúk azt hivatottak demonstrálni, hogy a miniszterelnök késsel-villával enni tudó politikus."

Ezt a feltételezést melyik újságíró iskolában tanultad? Remélem képzésed nem került egy fityingbe se.

Fiúk/?/ ez így nem lesz jó, mi ez a késlekedés, Soros bácsi le fogja venni az LMP-t a fizetési listáról. Az ellenzéki oldalon egyetlen tisztességes párt maradt, a Kétfarkúak. Nem csodálom, hogy hányingerük van a moslékkoalíciótól.

"Szó sincs arról hogy az EU Teréz anya lenne. Csak szeretik magukat így látni."

Kik? Az EU-s adófizetők szeretik magukat fejőstehénnek látszani? Te se hiszed.

Laborban, ezeket? Futószalagon gyártják.

A cikkíróval nem szívesen találkoznék sötét utcán.

Nem bizalomgerjesztő, az biztos.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés