Trump jogásza konkrét példán keresztül mutatja be a választási csalást

2020. november 10. 11:22
Bár október 22-én elhunyt, november 2-án mégis tudott szavazni Ms. Ondick – állítja Trump jogásza.

Az amerikai elnökválasztást követően rengeteg videó és elképzelés látott napvilágot feltételezett választási csalásról, demokrata összeesküvésről, a szavazatszámlálások szabálytalanságáról, sőt egyesek matematikai módszerrel próbálták bizonyítani, hogy anomáliákkal van tele az idei választás. Ha eddig egyik sem győzött meg bennünket, a Corey Lewandowski által felmutatott bizonyíték akkor is minimum el kell, hogy gondolkoztassa az olvasót. De lássuk, miről beszél a Trump-kampány egyik menedzsere!

Lewandowski egy szombati sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra, egy pennsylvaniai szavazó adatait, aki még a voksolás előtt meghalt – írja a Breitbart. Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. október 22-én hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt. Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető – emelte ki Lewandowski. Ez pedig csupán egy eset a sok közül, amit Trump stábja perelni készül.

Erre pedig minden lehetőségük meglesz, még a legfelsőbb bíróság is szkeptikus Pennsylvania állam esetében, ahol el kellett különíteni a későn érkezett szavazatokat. A rendelet, amelyet Samuel Alito legfelsőbb bíró jegyez, arra enged következtetni, hogy esetleg kizárják a választás napja után érkezett levélszavazatokat.

A szombati sajtótájékoztatón Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, egyben Trump tanácsadója bejelentette, hogy az elnök nem ismeri el a vereségét, mivel „legalább 600 000 szavazat” még kérdéses Pennsylvaniában.

Joe Biden Pennsylvania államban nagyjából 45 000 szavazattal nyert, így ez az egy voks nem befolyásolja természetesen az eredményt. Lewandowski viszont azt állította tömegesen fognak találni hasonló eseteket.

A The Philadelphia Inquirer megkereste Denise Ondick lányát (Cynthia Mains, 53), aki azt állítja segített édesanyjának kitölteni a regisztrációt, de nem tudja, a szavazat miként került leadásra, hiszen ő nem küldte el. Megkérdezte a 77 éves édesapját is, hogy ő küldte-e el, de ő nem emlékezett rá. Mains elmondása szerint anyja Trumpra tervezett szavazni annak ellenére, hogy demokrata szimpatizáns volt.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az urat meghívom minden magyar választásra és nemzetkonzultációra.

jol csinalja Trump
hagyni kellett oket hogy megcsinaljak, ha elore leleplezi oket, az nem utott volna ekkorat.
de igy... ha ez igaz, es ugy tunik hogy az, akkor evtizedekre vege a demokrata partnak Amerikaban. Ha valamit arrafele nagyon ruhellnek az a hazugsag. Ott meg sulya van az adott szonak.

Ilyen az, amikor egy hírportál nem alkalmaz olvasószerkesztőket. Helyesírás, stilisztika gyakorlatilag nem létezik a Mandineren, a tartalmi baromságokról nem is beszélve. Szépen kérjük, költsenek végre olvasószerkesztőkre!

Ha teljesen egyértelmű eseteket találnak, ahol csalás történt, akkor a mérték a kérdéses. Csakhogy csalni nem érdemes kis mennyiségben. Akkor joggal feltételezhető, hogy szervezett, nagy léptékű csalások történhettek. Ilyeneket viszont nem tud egy-két ember elkövetni, tehát előbb utóbb le kell bukniuk valahol. Ha ...

Trump elnök annyival tartozik a rá szavazó 70-80 millió felé, hogy az utolsó pillanatig harcol, törvény szerint!
Ez a legkevesebb.
Már a veje is elárulta, a Kushner nevű, de vannak még emberei, nem kevesen.

Mint 2002-ben itthon.
Csak el kellett felejteni a köztudottan nem MSZP-s szavazólapját. Elég volt 2-4 szavazást így érvényteleníteni 8000 kis településen (ahol ismerik egymást az emberek)
Egy akkor egyetemista lány mondta, hogy a család nagy Míép szimpatizáns. Szavaztak. Végeredmény a faluban Miépre adott szavazat=0

Csak el kellett felejteni a köztudottan nem MSZP-s szavazólapját lepecsételni. Jav.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés