Akarjuk a győzelmet!

2020. augusztus 09. 08:27

Ez bizony már háború, ami a lelkekért folyik. Ezt a háborút vállalnunk kell.

2020. augusztus 09. 08:27
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Az önkorlátozás volt a történelemben mindig is az a tulajdonságunk, amely egyben tartott társadalmakat, országokat, nemzeteket, helyi, érdek- és értékközösségeket s természetesen a családokat. Ez volt az, ami megakadályozta, hogy a világ káoszba süllyedjen.

Itt van ugyanakkor az újabb csavar mindabban, amit eddig felvetettem. Az önkorlátozás által évezredek alatt felépített, jól-rosszul működő emberi közösségeink létét fenyegeti ugyanis a balliberális önmegvalósítás szélsőséges indulatokba forduló mozgalma és szellemisége, amelyet tudatosan támogat és szít a globális pénzügyi és hatalmi elit, amelyiknek érdekeit szolgálja a nyugati társadalmak anarchiába süllyedése. Vagyis veszélybe került az önkorlátozó létmódunk, amely az intézményeinkhez való ragaszkodásban öltött testet.

Mi hát a megoldás?

A zabolátlan önmegvalósító liberális hálózatokkal szemben ki kell építeni a saját hálózatainkat, a saját harci módszereinket, a saját eszközeinket a politika, a civil mozgalmak, a média, a tudomány, a kultúra és az önkormányzatok világában egyaránt. Nem nézhetjük tétlenül a pusztító káosz kialakulását, létünk védelmében nem lehetünk önkorlátozók. Azért kell cselekvővé válnunk, hogy önkorlátozó létünk megmaradjon és visszatérhessünk abba.

Mert ez bizony már háború, ami a lelkekért folyik. Ezt a háborút vállalnunk kell. De tudnunk kell azt, amit Douglas McArthur amerikai tábornok mondott egykoron: »Végzetes belépni bármely háborúba anélkül, hogy győzni akarnánk.« Mert, s ezt is ő mondta: »A háborúban nincs helyettese a győzelemnek.«

Akarjuk a győzelmet!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palpatine
2020. augusztus 10. 13:30
A sötét oldalnak senki sem tud ellenállni.
Tiszafa
2020. augusztus 10. 01:57
"Mi hát a megoldás?" Kemény, igazságos és nemzeties törvényeket kell hozni a jelenlegi kiváltságokat védő liberális törvények helyett. A 2/3-ad adott, csak neki kell állni. És az új törvények alapján az összes liberális fertőt meg kell szüntetni, a képviselőjük tevékenységeit hazaárulásnak kell minősíteni, a civilszervezeteiket be kell tiltani, a személyeket meg az országból kitiltani. A bíróságokat az igazságügyi minisztérium alá vonni. A választó törvényeket szigorítani. A korhatárt felemelni 21 évre. A parlamenti bejutási küszöböt felemelni 8%-ra. A koalíció kötést választások előtt megtiltani. Minden párt mérettessék meg önállóan, és ha a nép bejuttatta a parlamentbe akkor már csak a bejutott pártok köthetnének egymással koalíciót. Így az élősködés, a megélhetési politizálás megszűnne. Hát ezt kéne csinálnia a Fidesznek, amikhez per pillanat minden feltétel adott is. Csak akarat kellene. A fotelnemzetiségű konzervatív dumálás helyet cselekedni kellene.
BőröndÖdön
2020. augusztus 09. 21:41
Hitvány tolvajokat szolgálsz,te nyomorult!
pemete jakab
2020. augusztus 09. 18:03
A Fidesz mint a komcsik vagy a nácik. Háború, békeharc, győzelem, háború, békeharc, győzelem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik