Ábrahám Róbert a kettős gyilkosságról: Ezért nem engedik be a cigányokat a szórakozóhelyekre!

2020. május 24. 20:29
A videós, aki maga is félig cigány származású, elmondta véleményét az eseményekről, és a balliberális média szerepéről is.

„A lehető legrosszabb döntés egy ilyen tragédia kapcsán a hallgatás” – kezdi a Deák téri mészárlásról szóló videóját Ábrahám Róbert. „Éppen eleget a hallgat a média, és leginkább a balliberális média, amikor egy ilyen szörnyűség történik. Amikor napvilágot látott ez az eset, akkor egész egyszerűen ódzkodtak leírni, hogy az elkövetők cigány származásúak” – mondta az édesapja által félig cigány származású vlogger, hozzátéve, hogy a baloldali sajtó „telesírja a hasábjait”, amikor különböző cigány származású embereket nem engednek be belvárosi szórakozóhelyekre. „Itt a válasz! Ezért! A cigányság egy része nagyon kemény munkát tett abba, hogy ilyen komoly társadalmi előítélet alakuljon ki velünk szemben” – jelentette ki.

A videóst még jobban bántja az, hogy voltak olyan cigány srácok, akik a gyilkossal vállaltak szolidaritást. „Nekem van gyerekem, de ezek a patkányok nem tudhatták, hogy milyen érzés szülőnek lenni. Az ilyen semmirevaló, szélhámos csürhének a szülei is ebből a csavargó bandából kerülnek ki, akik nem tanítják meg a gyerekeiknek azt, hogy mit jelent az a szó, hogy család” – mondta Ábrahám, aki egyébként a tavalyi győri időközi választáson összegyűjtötte a szükséges aláírásokat, de az utolsó pillanatban visszalépett. A továbbiakat megnézheti az alábbi videóban.

 

Összesen 183 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jogi értlelemben nincsen cigánybűnözés- az csak a valóságban létezik. Elég elmenni egy börtönbe és megnézni mi mennyi? Ha a lakosság tíz százalékát kitevő cigányság adja a börtönviseltek 50%-át, akkor a valóság szerint létezik cigánybűnözés. A kollektív bűnösség a náciknál volt divat, a börtönviseltség mint a nagykorúvá érés jelzője meg a cigányoknál.

"Éppen eleget a hallgat a média, és leginkább a balliberális média, amikor egy ilyen szörnyűség történik. "

Nincs olyan, hogy balliberális média. Olyan van hogy független média.
Cigánybűnözés sincs, csak romabűnözés.

Amikor 13-18 év közötti "fiatalok" b.szásait a magyar állam családi pótlék és más, megszámlálhatatlan elnevezésű pénzkifizetésekkel támogatja:
az bűncselekmény.
Ez a magyar halállánc első szeme.

Részvétem az áldozatok családjának. Orbán Viktor nagy hibát követett el, amikor nem nevezte ki a felkészült Forgács Istvánt cigányügyi államtitkárnak. A cigánykérdés a vírusjárványtól is nagyobb léptékű időzített bombája a társadalomnak. Nincs különbség Budapest, vagy a Nyírség között, de Pest megyében is súlyos a helyzet.

A hatóságok képtelenek megfékezni a kábítószer fogyasztást, egy felelős kormánytag hiányában nincs értelmes felzárkóztatási program, a média aránytalanul keveset foglalkozik a pozitív példákkal, a gettókból kiszakadást választó, tisztességesen dolgozó, családot nevelő, a képzésre hangsúlyt fektető sikeres emberekkel- márpedig ilyenek is vannak - , s a média, a kormánypártit is beleértve hallgat az együttélési konfliktusokról.

Márpedig ezek léteznek. Páldák vannak arra, hogy egy utcában nem lehet eladni egy lakást, ha abba cigány család költözik. Messziről felismerhetőek a cigányok által lakott épületek - korábban elég volt eltévedni a Hős utca környékére, de a főváros környéki településeken sem kell sokáig hasonlót keresni - , a tanintézményekben országos szintűek a problémák. A kormány és az ellenzéki balliberális tábor is mélyen hallgat, miközben abban reménykednek, hogy nem az Ő gyermekeiket verik, vagy ölik meg. S ki kell mondani, a nem cigányok félnek a cigányoktól.

A kriminalisztikai számokkal, statisztikákkal meg nincs mit vitázni. lehet itt a fehérekre mutogatni, hogy bezzeg ők is, de a börtönök képei mindent elmondnak.

A balliberális oldalnak a cigánykérdés csak ahhoz kell, csak akkor állnak a cigányság mellé, ha azzal dokumentálni lehet a többségi társadalom rasszizmusát, cigányellenességét, amit egy lépés választ el az antiszemitizmustól. Szóval tisztességtelenek, gerinctelenek. Képzeljük csak el, ha fordítva történt volna, fehér késelt volna halálra két cigány gyermeket. A Föld minden zugába eljutott volna a hír a fasiszta Orbán kormányról.

Ábrahám Róbert minden elismerést megérdemel.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés