Jön a Terrorizmus 3.0 konferencia

2019. december 3. 13:28
A Migrációkutató Intézet konferenciájának célja, hogy értelmezze a globális terrorizmus jelenlegi helyzetét, trendjeit és jövőbeni kilátásait.

Bár a Szíriai és Iraki Iszlám Állam (ISIS) súlyos vereséget szenvedett az elmúlt évben, ez nem jelenti azt, hogy a dzsihádizmus elleni globális küzdelem is véget ért volna. Az ISIS helyi szövetségesei Afganisztántól Nigériáig továbbra is ütőképesek és aktívak, sőt olyan új innovációkat vezettek be, amelyek kiválóan megfelelnek a helyi viszonyoknak. Ezek a szervezetek továbbra is teljes országrészeket ellenőriznek, és nap mint nap hajtanak végre pusztító támadásokat, miközben fokozott tevékenységet végeznek a globálismédiatérben.

Az MKI-konferencia célja, hogy értelmezze a globális terrorizmus jelenlegi helyzetét, trendjeit és jövőbeni kilátásait. Ennek érdekében kormányzati és akadémiai, illetve hazai és külföldi szakértők bevonásával fogják megvizsgálni korunk egyik fontos biztonsági kihívását, és egyúttal lehetőséget kínálni a fenyegetés csökkentésére.

A konferencia időpontja: 2019. december 5‒6.

A konferencia helyszíne: Hotel Marriott (1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.)

A rendezvény angol nyelvű, de magyar nyelvű tolmácsolás biztosított.

A részletes program és regisztráció ezen a linken található.

 

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés