Dobrev Klára már nem fog bejelenteni újabb jelöltet

2019. június 27. 9:20
Kálmán Olga helyett Gréczy Zsolt nyilatkozott.

Az előválasztás eredményhirdetése után az Azonnali.hu megszólaltatta a veszteseket, de Kálmán Olga helyett a DK-s Gréczy Zsolt nyilatkozott, elmondása szerint ugyanis a volt műsorvezetőnő nem számított közös sajtótájékoztatóra, így nem volt a közös eredményhirdetéshez alkalmas öltözetben. Gréczy ígéretet tett arra, hogy mostmár tényleg Karácsonyt támogatják és Dobrev Klára nem fog bejelenteni egy újabb jelöltet, de szerinte „Olga teljesítménye fantasztikus”, hiszen „három hét alatt lett budapesti jelölt egy ismert újságíróból”.

A Momentum jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor elmondta: dolgozni fog, folytatja civil életét és felhívja Karácsony Gergelyt, hogy milyen módon számít majd a támogatására. Arról is beszélt, hogy szerinte Karácsony nem a parkolási maffia jelöltje, csak „meglehetősen szerencsétlenül járt el” Zuglóban és tett azóta lépéseket, hogy ezt kijavítsa. Ő személyesen viszont semmiben nem hajlandó együttműködni, ami a korrupciónak utat engedne.

Összesen 102 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Pojáca most elszámolta magát, de nincs kétségem afelől, hogy újabb sunyi húzásokra készül.

Válaszok:
packó | 2019. június 27. 10:21

Nekem sincs kétségem.
Tulajdonképen szórakoztató, hogy kiszámítható, hogy a pasas folyamatosan kiszámíthatatlan szemétségeket követ el.
Amíg nincs fegyver a hatalmában, addig szórakoztató. Nem?

Válaszok:
Antigoné | 2019. június 27. 16:43

Gyurcsány a progresszív

"Beszéltem Karácsony Gergellyel. A politikai bizalom kölcsönösen megvan. Együtt fogunk dolgozni Budapest sikeréért. Ez így van rendjén. A közös jelölt kampánycsapatában ott leszünk, munkáját segíteni fogjuk." (Egy órája.)
https://hu-hu.facebook.com/gyu..

Akkor borítékolható Karácsony bukása.

"Dobrev Klára nem fog bejelenteni egy újabb jelöltet, de szerinte „Olga teljesítménye fantasztikus”, hiszen „három hét alatt lett budapesti jelölt egy ismert újságíróból”.

Milyen látható teljesítmény kellett ahhoz, hogy Olga a DK jelöltje legyen? Olga nem tett semmit, egyszer csak bejelentették az indulását. Aztán bejelentették, hogy vesztett. Egyiket sem ő tette.

Tényleg hazudtok reggel, délben meg este, mert háromféle változatot. tettetek közzé.

Geéczi : Kálmánnak nem volt megfelelő ruhája.

Kálmán: Nem tudtam, nem tudtuk, hogy lesz közös sajtótájékoztató és, hogy mikor. Amikor megtudtam Gréczit küldtem, magam helyett.
Rónai Egon: Miért nem ment maga is vele? (Mert veszíteni tudni kell és én nem tudok.)

Kálmán: De volt megfelelő ruhám,. Azért, nem mentem, mert úgy beszéltük meg, hogy az aktivistákkal maradok, azokkal beszélgetek tovább. (Már tudta az eredményt)

Mindenki tudta, hogy hány órakor és hol lesz a közös sajtótájékoztató. Csak a dk-s "független" Kálmán hazudta, hogy nem.

Nagyon biztos volt magában. Az első sajtótájékoztatóján, amikor Dobrev bejelentette, sokat mosolygott a megjelent újságírókra, hiszen jól ismerte őket. Azt gondolta, hogy zsebrevágja az egész választást, az ötletelgetéseivel.

Végy egy csipet közlekedést,
három csipet egészségügy,
három csipet oktatás,
egy csipet takarítás,
egy csipet kátyúk
És kész, ennyi a főpolgi dolga.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés