Kósa Lajos: Nagyon sok mindent mondott már Kálmán Olga

2019. június 12. 11:04
A Fidesz önkormányzati kampányfőnöke szerint a Fidesz nagyon megnyerte az EP-választást, ez pedig „Budapesten is” megmutatja, hogy az ellenzék esélye mennyi.

Nagy a kétségbeesés az ellenzéki oldalon, mert eddig nem találtak alkalmas jelöltet – mondta Kósa Lajos a főpolgármester-jelölés kapcsán a kérdésünkre arról, hogy a DK Kálmán Olgát támogatja. “Ezért nyúltak a műsorvezető asszonyhoz. Aki viszont két hónappal ezelőtt letette a nagyesküt, hogy soha nem lesz politikus és végképp nem lesz főpolgármester jelölt” – mondta Kósa Lajos, aki a Fidesz kampányfőnöke az önkormányzati választáson.

Most szerinte Kálmán Olga azon jelöltek közé lépett, akik még nem is jelöltek, „ráadásul az első mondatában meghazudtolta önmagát és becsapta az embereket, mert előtte meg azt mondta, hogy kizárt az indulása” – mondta. Az atv.hu közbevetésére, hogy azért közben volt egy EP-választás, ahol a DK fényesen szerepelt, 16 százalékot szerzett, Kósa Lajos úgy reagált a portálnak: volt, igen, amit a Fidesz nagyon megnyert, és az EP-választás eredménye Budapesten is „a napnál világosabban megmutatja, hogy az ellenzék esélye, fogalmazzunk úgy, hogy csekély”.

Mint mondta, nem arról van szó, hogy az ellenzék elsöprő győzelmet aratott volna Budapesten, hanem inkább arról, hogy a Fidesz a korábbi budapesti pozícióját még inkább megerősítette, és nagyobb szavazataránnyal nyert most az EP-választáson, mint tavaly tavasszal.
Kósa Lajos szerint az történt, hogy a DK megverte az MSZP-t, és nem a Fideszt – nyomatékosította, hozzátéve: „Persze Kálmán Olga ebből pont olyan következtetést von le, amilyet akar”.

Arra, hogy talán olyat, hogy „fog ő még tárgyalni Orbán Viktorral”, Kósa Lajos azt mondta a portálnak: „Persze! Kálmán Olga nagyon sok mindent mondott már, például, hogy sosem lesz főpolgármester-jelölt, abból sem lett semmi”Schmuck Andor, őt figyeljék!” – ajánlotta végül Kósa, lezárva ezzel a villáminterjúját.

Összesen 32 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Lali legalabb te ne rohogtesd mar szegeny Tarlost :)

Smukkandur, az )))

"Az atv.hu közbevetésére, hogy azért közben volt egy EP-választás, ahol a DK fényesen szerepelt, 16 százalékot szerzett"

ThunderDan közbevetése: Na és? A neo-Jobbik, az MSZP és az LMP pedig tragikusan szerepelt. De mi köze mindennek Kálmán Olgához és az ő főpolgármesteri ambícióihoz (vagy azok hiányához?!?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés