Lopott autóban csempészett Magyarországra egy török férfit egy bolgár sofőr

2019. május 23. 09:27

A férfi szombatra virradóra jelentkezett belépésre a nagylaki közúti határátkelőhelyen.

2019. május 23. 09:27

Egy lopott autóban elrejtve csempészett Magyarországra egy török férfit egy trélert vontató bolgár sofőr, az ügyészség indítványozta letartóztatását – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a bolgár férfit az államhatár átlépéséhez vagyoni haszonszerzés céljából segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntettével gyanúsítják.

A férfi szombatra virradóra jelentkezett belépésre a nagylaki közúti határátkelőhelyen. A férfi egy autót és egy hozzá kapcsolt trélert vezetett, amelyen egy spanyol személygépkocsit szállított. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a szállított gépkocsit a német hatóságok körözik.

A sofőrt ezért előállították, a gépjárművet pedig lefoglalták. A lopott gépkocsit egy szegedi telepre szállították, ahol órákkal később a biztonsági őr észrevette, hogy a járműből egy férfi mászik ki. Az elfogott török állampolgár elismerte, hogy a magyar határ előtti utolsó romániai autópálya-pihenőben rejtőzött el a bolgár férfi utasításának megfelelően a szállított autóban. Ezer eurót kellett volna fizetnie azért, hogy a sofőr Ausztriába szállítsa.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2019. május 23. 20:38
Nem volt pénze kötvényt venni Tóniéktól?
Senki Alfonz
2019. május 23. 14:17
Így jött a macedón főnök is, csak akkor szóltak a fiúknak, hogy azt a kocsit ne ellenőrizzék.
áfonya
2019. május 23. 11:32
13. brüsszeli körmös tolvaj. Botrány Brüsszelben: lebukott az EU Számvevőszék fővizsgálója Hamis számlák, biztosítási csalás, legalább 500 000 euró csalárd elköltése, ismét egy elhallgatott bűncselekmény-sorozat az Európai Unió brüsszeli szervezetében. Ráadásul mindez az EU számvevőszékének egyik vezető tisztviselőjével és fővizsgálójával, a törvényesség egyik legfőbb őrével, egy liberális politikussal történt, írja a V4NA nemzetközi hírügynökség. A V4NA értesülései szerint a súlyos visszaélésekről szóló aktákat szokás szerint elfektették a brüsszeli bürokraták. Abszurd, de a bukott liberális belga politikust, Karel Pinxtent évekkel ezelőtt súlyos politikai botrányok és kétes gazdasági ügyek után ejtőernyőzték az Európai Unió egyik legfőbb pénzügyi ellenőrző szervezetébe, az EU Számvevőszékbe (European Court of Auditors). https://mandiner.hu/cikk/20190523_lopott_autoban_csempeszett_magyarorszagra_egy_torok_ferfit_egy_bolgar_sofor
annamanna
2019. május 23. 09:59
Hát ez majdnem sikerült, csak az volt a baj, hogy nem kente be citrommal az arcát... "A kutatásukat állítólag a világ legostobább bankrablójának története inspirálta, aki citromlével kente be az arcát, mert azt hallotta, hogy a láthatatlan tinta is abból készül, ergo az ő arcát se tudják majd felismerni a szemtanúk és a biztonsági kamerák (fel tudták)." Isten szereti a hülyéket, és azt akarja, hogy mindegyikük idemigráljon Európába - mondaná a jó Ferenc pápa - Világ hülyéi, gyertek, gyertek, egyesüljetek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik