MSZP-videó: „Szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”

2019. április 29. 8:57
A Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Nem Bangóné patkányozása volt az egyetlen kirohanás a fideszesekkel szemben az elmúlt héten. Az MSZP Facebook-oldalára ugyanis felkerült egy videó, amelyben burkoltan, egy olvasói kommentet felhasználva patkányozzák a Fideszt.

A szocialista párt által készített és megosztott kisfilm 12. másodpercében a következő hozzászólást idézik: „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”.

Ismert, a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Ahogy arról már beszámoltunk, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy ATV-s műsorban azzal indokolta a Fidesz népszerűségét, hogy „sok patkány van Magyarországon”. Az eset után röviddel Bangóné interjút adott a Mandinernek is, amelyből kiderült, nem mond le országgyűlési képviselői mandátumáról.

Bangóné patkányozása után egyébként Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke emlegetett „patkánykormányt”. A most bemutatott videó után felmerül a kérdés, mennyiben tudatos kampánystratégia az MSZP részéről a fideszesek patkányozása.

Frissítés: hétfői cikkünk megjelenése után másnapra elérhetetlenné vált az MSZP videója, amint újra elérhető lesz, úgy természetesen mi is újra közzétesszük.

Összesen 180 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen. Ennek átvételétől én is óvnám magunkat.

:))))))))))

Én az MSZP helyében tényleg alkalmaznék már egy korrektort... állandóan égetik magukat a heJesírás frontján is. Most éppen sikerült az egyszerű IRTANI szót helytelenül írniuk...("ÍRTANI")...

Idióták. :)))))))))

Ballib oldalakon kommenteket olvasva a szavazóik intenzíven patkanyoznak, nekik bejött Bangone, gondolom nekik akarnak megfelelni.
Pár hónapja még azt mondták, nyitni akarnak a választók felé:-)))))
Ezzel új szavazókat nem szereznek, a meglévők meg úgyis rájuk szavaztak volna.

Ennyi.

Ugyanarra a minoritásra hajtanak, mint az összes többi ellenzéki párt. Nagyjából azon vetélkednek, ki tud "még ütősebben" beszólni a Zorbánéknak... csak hát ez nem igazán segíti a többség szavazatának a megszerzesét. :))

A Jókai utcában mikor történt meg a patkányirtás?
Netán csak elköltöztek?

Jé, egy újabb árokbetemető ballib!

X

Egyébként ez már bőven az a szint, amit a mandinernek kellene moderálnia.
Konkrétan bűncselekmény, amit ez a félnótás csinál...

Ezek szerint bangóné álláspontja tekinthető az mszp hivatalos
álláspontjának. Fasza.

Az MSZP előre menekülne, támadva védekezik. Azonban ezzel csak növeli a baját, mert így Bangóné epés bunkósága az egész pártot összerondítja.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés