MSZP-videó: „Szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”

2019. április 29. 8:57
A Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Nem Bangóné patkányozása volt az egyetlen kirohanás a fideszesekkel szemben az elmúlt héten. Az MSZP Facebook-oldalára ugyanis felkerült egy videó, amelyben burkoltan, egy olvasói kommentet felhasználva patkányozzák a Fideszt.

A szocialista párt által készített és megosztott kisfilm 12. másodpercében a következő hozzászólást idézik: „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”.

Ismert, a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Ahogy arról már beszámoltunk, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy ATV-s műsorban azzal indokolta a Fidesz népszerűségét, hogy „sok patkány van Magyarországon”. Az eset után röviddel Bangóné interjút adott a Mandinernek is, amelyből kiderült, nem mond le országgyűlési képviselői mandátumáról.

Bangóné patkányozása után egyébként Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke emlegetett „patkánykormányt”. A most bemutatott videó után felmerül a kérdés, mennyiben tudatos kampánystratégia az MSZP részéről a fideszesek patkányozása.

Frissítés: hétfői cikkünk megjelenése után másnapra elérhetetlenné vált az MSZP videója, amint újra elérhető lesz, úgy természetesen mi is újra közzétesszük.

Összesen 189 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Igen. Ennek átvételétől én is óvnám magunkat.

:))))))))))

Én az MSZP helyében tényleg alkalmaznék már egy korrektort... állandóan égetik magukat a heJesírás frontján is. Most éppen sikerült az egyszerű IRTANI szót helytelenül írniuk...("ÍRTANI")...

Idióták. :)))))))))

Ballib oldalakon kommenteket olvasva a szavazóik intenzíven patkanyoznak, nekik bejött Bangone, gondolom nekik akarnak megfelelni.
Pár hónapja még azt mondták, nyitni akarnak a választók felé:-)))))
Ezzel új szavazókat nem szereznek, a meglévők meg úgyis rájuk szavaztak volna.

Válaszok:
ThunderDan | 2019. április 29. 9:42

Ennyi.

Ugyanarra a minoritásra hajtanak, mint az összes többi ellenzéki párt. Nagyjából azon vetélkednek, ki tud "még ütősebben" beszólni a Zorbánéknak... csak hát ez nem igazán segíti a többség szavazatának a megszerzesét. :))

Válaszok:
pollip | 2019. április 29. 10:44

A Jókai utcában mikor történt meg a patkányirtás?
Netán csak elköltöztek?

Jé, egy újabb árokbetemető ballib!

X

Egyébként ez már bőven az a szint, amit a mandinernek kellene moderálnia.
Konkrétan bűncselekmény, amit ez a félnótás csinál...

Ezek szerint bangóné álláspontja tekinthető az mszp hivatalos
álláspontjának. Fasza.

Az MSZP előre menekülne, támadva védekezik. Azonban ezzel csak növeli a baját, mert így Bangóné epés bunkósága az egész pártot összerondítja.

Ki lesztek irtva az utolsó szálig, ha kezet emeltek itt bárkire is.

A Kubatov küldött kampányolni a Fidesznek?

Az MSZP forgalmi értéken leértékelt árú.

2002 évben még 42 %-os értéken volt, 2018-ban már csak 10,1 %-on.

Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője kampányfőnök Facebook-oldalán bevállalta a Fidesz patkányozását.
Nagyon igyekszik nehogy lemaradjon.

Mit akarsz ezzel mondani?
Merthogy a linkelt cikkben tisztán közegészségügyi témáról van szó.

A bizonytalanokat a kormánypártnak aktivizálhatják:-)

Igazad van, végülis megszólítottak:-)))))

Te mentális problémákkal kuzdesz ilyen felfokozott gyűlölettel. Te vagy a minta, hogy mit ért el nálatok a partotok és mediajuk. Lelket, értelmet, érzelmet tették tönkre benned. És nem vagy egyedül.
Kornis mondását ismered, ugye?

Újhelyi is csinált egy kisfilmet, sikere van a ballib oldalakon.
Úgy érzem, nagyon óvatosnak kell lenni, mert harcot akarnak. Nem simitották el az ügyet, hanem olajat öntöttek rá.

Ti hergelitek saját magatokat, képtelenek vagytok elfogadni a rengeteg vereséget. Gondolkodj el, hogy ti tehettek-e arról, hogy jelentős kisebbségbe szorultatok?
Egy erőszakos kisebbség vagytok, akik rá akarják kényszeríteni az akaratotokat a nagy többségre.
Nézz végig az ellenzéki politikusok ön! Csupa masod- harmadosztályú poltikusaitok vannak. Olyan sokszor járatták le saját magukat a saját észbeli kepessegukrol, hogy egyszerűen érthetetlen. Nem maradt más számukra, mint az erőszak. Ebben profik, ezt ismerik évtizedek óta.

"Így írtok ti: Karinthy, így irtok én: Ditrichstein"

Nincs semmi baj a választási törvénnyel. Nézd meg az angolszász rendszert! Könnyebb volt kivonulnia az ellenzéknek, mint konstruktív javaslatokat tenni. Nézzél meg egy csomó országot, hosszú ideig képtelenek kormányt alakítani. Nektek szavazótok nincs és erről nem a választási törvény tehet.
A ti letelemetek a tagadás. Bármit tagadták zsigerből, akkor is, ha tudjátok, hogy az jó.
Annyira fel vagy hergelve, hogy állandóan háborút emlegetsz. Mi nem akarunk háborút, miért is akarnánk, hiszen demokratikus választáson nagy fölénnyel győztünk. Ha ti összefognak és nyernének véletlenül, már azon összevesznek, hogy ki menjen be a Parlament ajtaján elsőnek. Lásd be, hogy kormányzás képtelenek vagytok. Azt is lásd be, hogy mi is kibirtunk 12 évet a ti kormányzásotok alatt, pedig nem volt egy sikertörténet. Ti is ki fogjátok bírni meg azt a pár évtizedet:-)))), hiszen nektek is jobban megy:-))

Érdemes ezt megnézni (talán a mandiner is szemlézni fogja):

https://hvg.hu/itthon/20190429..

TGM egész normálisan ír - erre lent a kommentelők egy része őrjöngve hazugozza meg fidesz-bérencezi TGM-et (!), és büszkén azonosul a bangónéi szöveggel...

Válaszok:
Taksony | 2019. április 29. 12:51

Te meg láttad a gyaloggalop című filmet? Amiben a hülyelovagnak levágták kezét lábát de még akkor is harcolni akart? No, ti is ilyenek vagytok. Ha kirobbantanátok valamit (nem fogtok, impotens szerencsétlen ostoba faxkalapok vagytok) igen valószínűleg ti találnátok magatokat a kötél rosszabbik végén.

Ez maradt az ellenzéki oldalon, elvakultan őrjöngő, gyűlölködő csürhe. Már megszervezni sem tudják magukat, marad a gyalázkodás. Jó is ez így, lássa az ország normálisabb része hogy kik is vannak itt ellenzékben.

Patkányügy.

Tarlós tájékoztató.

"1. A rágcsálóirtást végző céget pályáztatás alapján nem a Fővárosi Közgyűlés, hanem az illetékes bizottság választotta ki. Az a bizottság, amelyiknek tagja Karácsony Gergely, Zugló polgármestere, aki nem szavazott a bizottsági döntés ellen. Az egész anyagot a Közgyűlés nem is látta, a bizottság nem jelezte, hogy testület elé vinné a saját határozatát.

2. A hivatalos bejelentések (panaszok) száma a rágcsálók észlelésében csúcsértékét 2018 augusztusában érte el, ma annak az egyharmada.

3. 2018 őszén prognosztizálta a Nemzeti Népegészségügyi Központ a populáció várható, rendhagyó szaporodását, ezért a Közgyűlés a javasolt intenzív többletirtás fedezetéül további 650 millió forint többlet keretösszeget biztosított, amit egyébként Karácsony úr (de az MSZP és DK szintén) nem szavazott meg.

4. A Főváros a Nemzeti Népegészségügyi Központ segítségével 2019 tavaszra kidolgozta a többleteljárás módszerét. Ezért a 2019 áprilisi bizottsági ülésen az ezzel összefüggő szerződésmódosítást (!) kellett volna jóváhagyni, hogy a 650 millió Ft.-ból fizethető legyen a többlettevékenység. Annak ellenére, hogy a bizottság határozatképes volt, Karácsony úr (aki 2019-ben április 22-ig egyetlen bizottsági ülésen sem vett részt) a témát levetette napirendről. Ezzel az intenzív többletirtás – bár rövid – de értelmetlen késedelmet szenvedett.

5. A Nemzeti Népegészségügyi Központ máris bejelentette, hogy ma sincs semmiféle közegészségügyi járványveszély. Rádióban, televízióban is elhangzott. A hivatalos statisztika alakulásáról javaslom a jövőben a pályázaton nyertes cégtől szakmai alapon tájékozódni és jelentősebb változás esetén tájékoztatni."
http://www.atv.hu/belfold/2019..

"MSZP: Mostantól így hívjuk e rendszert, patkánykormány"

Akkor most Ujhelyi István kampányfőnök Magyar Patkányozó Párt-ra (MPP) változtatta az MSZP nevét?
https://index.hu/belfold/2019/..

Nem szabadna felvenni a stílusukat. Ugyanakkor nagyon tullottek a célon.
Mint a repülő, amelyik lelövi saját magát, mert gyorsabb, mint a lövedék. Így fog járni az MSZP.

Ezt én is tanúsíthatom.

Óvodai is van a Lendvay utcában, és az Orosz Ortodox Egyházközség is ott van pár házzal odébb. A Fidesz Székház mellett szép sorban.

"....lógni fogtok..." - választásra vagy fegyveres puccsra készültök?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés