MSZP-videó: „Szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”

2019. április 29. 08:57

A Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

2019. április 29. 08:57

Nem Bangóné patkányozása volt az egyetlen kirohanás a fideszesekkel szemben az elmúlt héten. Az MSZP Facebook-oldalára ugyanis felkerült egy videó, amelyben burkoltan, egy olvasói kommentet felhasználva patkányozzák a Fideszt.

A szocialista párt által készített és megosztott kisfilm 12. másodpercében a következő hozzászólást idézik: „szükség van az irtásra, főleg a Lendvay utcában és környékén”.

Ismert, a Fidesz székháza éppen a Lendvay utcában található.

Ahogy arról már beszámoltunk, az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó egy ATV-s műsorban azzal indokolta a Fidesz népszerűségét, hogy „sok patkány van Magyarországon”. Az eset után röviddel Bangóné interjút adott a Mandinernek is, amelyből kiderült, nem mond le országgyűlési képviselői mandátumáról.

Bangóné patkányozása után egyébként Ujhelyi István, az MSZP kampányfőnöke emlegetett „patkánykormányt”. A most bemutatott videó után felmerül a kérdés, mennyiben tudatos kampánystratégia az MSZP részéről a fideszesek patkányozása.

Frissítés: hétfői cikkünk megjelenése után másnapra elérhetetlenné vált az MSZP videója, amint újra elérhető lesz, úgy természetesen mi is újra közzétesszük.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 248 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huczibor
2019. április 30. 17:12
[[[Itt találsz mezteleen lányok itt van a városodban: Tiny.CC/Lanyok
realista
2019. április 30. 16:23
Karinthy Frigyes: Így írtok ti MSzP: Így írtunk mi
Vakfolt
2019. április 30. 12:29
Ez már az a szint, ahova nem kéne lemenni.. jújhülye szerény képességeit mutatja, hogy azonnal rácummant a dologra és gyorsan tekert rajta egyet. És ezek akarnak itt valamit? eh.
adonyi29
2019. április 30. 09:26
Szegény Jávor, a szocik most patkányozzák el az EP helyét.... Biztos cidrizik, az utóbbi 10 évben előadott teljesítményével még bőven felkophat az álla, ha nincs pozíció
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik