Fóti gyermekek az ellenzék célkeresztjében

2019. március 21. 07:52

„Államtitkár úr, mi lesz a gyermekotthonnal?” – ismételte kényszeresen.

2019. március 21. 07:52
Joó István
Joó István
Magyar Nemzet

„Ellentétben a fóti gyermekközpont megszüntetésével, ami már többéves kormányzati szándék, utóbb kormányhatározat is. A többéves folyamat egyik utolsó állomása lesz, ha megszűnik ott a gyermekvédelmi szolgáltatás, hiszen országosan az a szakmai cél, hogy az állami gondozottak ne nagy intézetekben eldugva, hanem kisebb létszámú lakóotthonokban, a társadalomhoz közelebb hozva éljenek.

A fóti gyermekközpont lakói is ennek a célcsoportnak a tagjai. Aki beleássa magát a hisztérikus cikkekbe, politikusi megszólalásokba, egyre bizonyosabb lesz abban, hogy semmilyen érvük nincs az ellen, hogy egy szakmai folyamat érvényesül, és hogy maga a kastélypark a városi lakosság érdekében, tehát jó célokra fog hasznosulni.

Az LMP-ből kipörgött és színésznek tanuló Szél Bernadett nemrég a Parlament társalgójában támadta le Fülöp Attila államtitkárt, videóra véve önnön forradalmi tettét, azt, hogy félbeszakít egy hármas beszélgetést, alázni próbál egy magas rangú kormánytisztviselőt. Fülöp nyugodtan, nagylelkű úriemberként viselkedett, pedig a történteket úgy is lehetett értelmezni, hogy Szél egy közönséges heccelő.

»Államtitkár úr, mi lesz a gyermekotthonnal? – ismételte kényszeresen, nehogy meghallja, hogy Fülöp Attila többször is higgadtan válaszolt neki. – Előbbre való már megint a pénz a Fidesz számára, mint a gyermekeknek az érdeke!« – szúrta oda neki minden tényszerű érvelés nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Black
2019. március 22. 18:47
Majd kiderül,hogy a Mészáros - Orbán combo benyeli e a szép parkot + a kastélyt !!!! Ilyen nagy lenyúlást úgysem lehet elsummantani !!!!
annamanna
2019. március 21. 09:28
Miért kell ilyen ordenáré módon hazudni? A FÓTI KASTÉLYBAN EGY GRÓF LAKIK, NEM GYIVIS GYEREKEK: https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofStateforEUAffairs/photos/a.2025259724159640/2229534890398788/?type=3&theater Varga Judit (államtitkár) Inspiráló beszélgetés Károlyi László gróf úrral a fóti Károlyi-kastélyban Európa múltjáról és jövőjéről. Inspiring discussion with Count László Károlyi in the Károlyi castle of Fót on the past and future of Europe. A gyerekek kis házikókban élnek, KITAGOLVA, CSALÁDIAS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. Minden egyéb állítás hajmeresztő HAZUGSÁG.
Mutimi
2019. március 21. 09:22
Pont a fóti izgatja ennyire. https://24.hu/belfold/2018/01/08/meg-nem-dontott-a-miniszterium-a-foti-menekult-gyerekekrol
zakar zoltán béla
2019. március 21. 08:34
Mi lenne, beíratunk?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik