Donáth Anna azt reméli, hogy kizárják a Fideszt az EPP-ből

2019. március 20. 09:54

Az ATV kedd esti műsorában úgy fogalmazott: a politikai matematika fog végső soron dönteni a kérdésben.

2019. március 20. 09:54

Donáth Anna A nap híre című műsor keddi adásában az Európai Néppárt szerdai közgyűlésével kapcsolatban úgy fogalmazott: reméli, hogy szerdán kizárják a Fideszt, mert akkor bebizonyosodna, hogy a „Néppártban igenis értékalapú, és nem érdekalapú politizálás folyik”. Szerinte ez egy jó jelzés lenne, bár – ahogy hozzátette – „a politika nem ennyire egyszerűen” működik. De az a meggyőződése, hogy nem fogják kizárni a Fideszt az EPP-ből.

Szerinte a felfüggesztés az politikai alibizés. A politikai matematika nyelvén úgy fogalmazott: ha az EPP-n belül úgy számolják, hogy az ALDE és baloldali szavazatokkal sikerül Weber csúcsjelöltsége, akkor valószínűleg ki fogják zárni a Fideszt.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. március 21. 22:02
Kegyed Annuska, mit össze nem remél...
syphax
2019. március 21. 16:37
Assztat "nem reméled", hogy leszophatsz Ancsika? Bár arra sincs túl nagy esélyed kispicsa, de azééé' remélni remélheted....
silenceCZ
2019. március 21. 12:33
megnyilatkozott a soros prosti... beképzelt és mérhetetlenül ostoba, vagyis liberális.
Peter8811
2019. március 21. 07:35
Remélem te meg a hülye apádat zárod ki az MSZP bazilikából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik