Politológus: A Mi Hazánk Mozgalom felismerte a vidéki bázis fontosságát

2019. február 28. 09:13

A magyar ellenzék egyik hiányossága az, hogy nem építenek fel háttérszervezeteket és nem foglalkoznak a párttagság, valamint a vidéki bázis építésével – mondta Farkas Örs elemző csütörtökön.

2019. február 28. 09:13

Farkas Örs politikai elemző szerint a Mi Hazánk Mozgalom felismerte a vidéki bázis és a háttérszervezetek fontosságát.

A szakértő csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, a magyar ellenzék egyik hiányossága az, hogy nem építenek fel háttérszervezeteket és nem foglalkoznak a párttagság, valamint a vidéki bázis építésével.

A Mi Hazánk Mozgalom ezt felismerve vidéki bázison megerősödve szeretne szervezetet felépíteni – közölte, hozzátéve, ez nem jelent azonnali szavazatokat, de hosszú távon megalapozottabb struktúrát eredményezhet.

Farkas Örs kitért arra is: az, hogy Hegedűs Lórántné távozik a Jobbikból, szerinte azt jelenti, hogy a párt néppárti fordulata nem egyértelmű siker a párttagságon belül. A Jobbik mindig is antiszemita, radikális vonalat képviselő párt volt – vélekedett az elemző.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik