Fellebbez a Jobbik az NVB döntése ellen

2019. január 5. 12:56
A Nemzeti Választási Bizottság egy Fidesz által irányított szervezet, és a Fidesz fél a nép akaratától – mondta Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő.

A Kúrián támadja meg a Jobbik a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) döntését, amellyel elutasította népszavazási kezdeményezéseiket „a fideszes rabszolgatörvénynek nevezett népnyúzó intézkedésről” – jelentette be szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón Pintér Tamás, a párt országgyűlési képviselője.

„Egészen nevetséges válasznak” nevezte, hogy az NVB nem egyértelmű voltukra hivatkozva utasította el kezdeményezéseiket.

Mi a nem egyértelmű abban, hogy az emberek rabszolgaként akarnak-e élni Magyarországon, mi a nem egyértelmű abban, hogy az emberek inkább munkahelyük helyett az otthonukban, családjukkal szeretnék tölteni a szabadidejüket? – tette fel a kérdést az ellenzéki politikus.

Szerinte a kérdéseikre egyértelmű válasz születhetett volna egy referendumon, hozzátéve, „a Nemzeti Választási Bizottság egy Fidesz által irányított szervezet, és a Fidesz fél a nép akaratától”. 

Azt szeretnék, hogy a magyar munkavállalók döntessenek a sorsukról, a túlóráikról és azok elszámolásáról, ne a Fidesz határozzon ezekről a multinacionális cégek utasítására – fogalmazott Pintér Tamás.

(MTI)

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az emberek a családjukkkal szeretnék tölteni a szabadidejüket." De ez a kereskedelmi dolgozókra, ugye, nem vonatkozik?

Több kérdés volt, "momentumos" és "ún. jobbikos" kérdések is (ha ezen distinkciónak van még bármi értelme. :DDD):

https://444.hu/2019/01/04/nem-..

Gyerekek ne kacagtassátok már ki magatokat ezzel a rabszolgázással, mert tényleg iszonyú ostobaság amit műveltek.
Elhiszem, hogy tetszik a saját poénotok, és jól hangzik a "rabszolgatörvény" kifejezés, csak az a baj, hogy mindenki érzi, hogy a valósághoz semmi köze! Ennyi idő alatt már illett volna utánanézni, hogy ténylegesen mit jelent a szó, hogy RABSZOLGA.
Olyan szánalmasan ostoba ez az egész. Keressetek már újabb gumicsontot, vagy beszéljetek normálisan a valóságnak megfelelő értelmezéssel.

Valamit nagyon félreértettél a hozzászólásomon, hiszen ugyanazt mondom, amit te! A cikkhez, és a Jobbiknak, meg a többi ellenzékinek szólt a kritikám, hogy fejezzék már be ezt az ütődött rabszolgázást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés