Globális érdekeket szolgál az ENSZ

2018. szeptember 2. 16:22

Fricz Tamás
Magyar Idők

Vannak szövetségeseink a globalizmus elleni küzdelemben, nem is akárkik, és lesznek is még többen.

„Az ENSZ-ben valóságossá és kézzelfoghatóvá váltak azok az elképzelések, amelyek a nemzetállamok szuverenitásának alapjait számolnák fel (ilyen a határvédelem és az önrendelkezés arról, ki élhet az adott országban). Ez közvetetten valóban arra utal, hogy egyfajta globális, nemzetek feletti irányításra készül a nemzetközi szervezet, ha nem is azonnal, de fokozatosan és következetesen.

Soros hálózatának igen markáns, mértékadó jelenléte az ENSZ döntéshozó csúcsain azt mutatja, hogy a globális pénzügyi elit az ENSZ-t alkalmasnak ítéli céljai megvalósítására; e célokat pedig Soros nyilatkozataiból jól ismerjük: nyitott társadalmak, nemzeti határok lebontása, etnikai keveredés, globalizmus, multikulti és a többi.

Ez eddig nagyon szép, de van itt egy kis szépséghiba: a Donald Trump által vezetett Egyesült Államok és a szuverenitását féltő Ausztrália már kilépett a migrációs paktumból – és ugyanezt fontolgatja az Orbán-kormány is. És ez nemcsak egy paktumból, hanem egy világkoncepcióból való kilépést is jelent egyszerre. Vannak tehát szövetségeseink a globalizmus elleni küzdelemben, nem is akárkik, és lesznek is még többen.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/135024