Grundfoci emberhiánnyal

2018. április 25. 12:16

Vésey Kovács László
Tutiblog

Talán még azon is lesz veszekedés, hogy ki legyen a kapus, aztán megegyeznek, hogy bekapott gólonként váltakoznak. Abból lesz elég.

„Szegény MSZP megint nem bírt kiizzadni magából egy vállalható miniszterelnök-jelöltet, a Párbeszéd pedig jött, látott, beköltözött, mint valami amerikai vígjátékban. A szocik pedig végül azt nyerték az egésszel, hogy kevesebben lesznek a parlamentben, mint ahányan a Párbeszéd nélkül lettek volna, viszont cserébe egy színtelen-szagtalan kölcsön-miniszterelnökjelölt behozta őket arra a 12 százalékra, amit valószínűleg Botka luxusbúvárkodásaival és Rolexével is képesek lettek volna produkálni. Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy ez a törpepárt is ugyanúgy farokként kezdi-e csóválni majd az MSZP-s kutyát, ahogy azt a daliás 1994–2010 közti időkben az SZDSZ tette. Lehet, hogy az együttműködési szerződéssel megpecsételt külön frakciólét már az ez irányba tett első lépés. A második lépés pedig, hogy párbeszédék így sincsenek elegen (nem volt meg a 200.000+1 párbeszédes szavazó), így még valaki kell.

Az MSZP pedig jófejként átad nekik egy játékost, mint a grundon, amikor az egyik focicsapatban úgyis többen vannak, a másikba pedig nem jött el egy gyerek, hiába ígérte. Talán még azon is lesz veszekedés, hogy ki legyen a kapus, aztán megegyeznek, hogy bekapott gólonként váltakoznak. Abból lesz elég.

Hát ezt érdemelte Sanyi?!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/128707