Fidesz: „Soros emberei” a migránsokra költenék a fejlesztési forrásokat

2018. március 12. 17:27

A Fidesz-frakció szerint ha Karácsony Gergely, és a többi „Soros-ember” kerül hatalomra, akkor a migránsok ellátására csoportosítják át a fejlesztési forrásokat.

A Fidesz-frakció szerint ha Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és a többi „Soros-ember” kerül hatalomra, akkor a migránsok ellátására csoportosítják át a fejlesztési forrásokat.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója hétfői, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Karácsony Gergely a nap folyamán, sajtótájékoztatón arról beszélt, a pártszövetség kormányra kerülése esetén leállítaná a jelenlegi uniós pályázatok kifizetéseit, hogy azokat a „fideszes haverok” helyett olyan fontos célokra lehessen költeni, mint az egészségügy és az oktatás talpra állítása, valamint a szociális védőháló újraszövése.

A Fidesz-frakció közleményében az áll: Karácsonyék az Európai Parlamentben eddig minden olyan migránspárti javaslatot megszavaztak, amely arról szólt, hogy pénzbüntetéssel és forráselvonással sújtsák azokat az országokat, amelyek nem akarják betelepíteni a migránsokat.

(MTI)

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/126476

Ajánljuk még a témában