MKKP: Továbbra is viccpárt vagyunk

2016. október 5. 17:07
Kovács Gergely, az MKKP elnöke nem érti, hogy miért most lett hír, hogy indulnak a következő változásokon. Azt azonban félreértette a sajtó, miszerint többé nem viccpárt az MKKP, ugyanis nem fognak változtatni semmin, mondta a pártelnök.

Kovács Gergely elmondta, korábban is indultak volna, ha időben bejegyzik a pártot. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kálmán Olgának beszélt arról is, hogy már a parlamenti büfé miatt is szívesen lennének képviselők: „Már a büfé is nagy öröm nekünk.” A pártelnök tőle szokatlan komolysággal elmondta, a parlamentbe elsődlegesen egy vicces, de kritikus hangot vinnének – a hatóságok által zaklatott civil szervezeteket képviselete is a céljaik között van.

Arról, hogy ki lenne a miniszterelnök-jelölt, Kovács Gergely azt válaszolta: „ember lenne az biztos, tehát már nem kutya”. Viszont a parlamentbe való bejutás után a kutyáknak is megadnák a szavazati jogot, amivel bebetonoznák a hatalmukat négy-ötszáz évre.

Összesen 18 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Viccpárt:-))) tényleg vicces, hogy fél a kommentektől, ami egyébként maga a közvélemény. Még ha nem egyszer randán is van megfogalmazva.
Hogy akar politizálni, ha ennyire érzékeny? Bírni kellene a gyűrődést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés