Úgy néz ki, ez a világ most az aljasoké

2024. július 10. 13:16

Putyin ilyen ritka szörnyeteg.

2024. július 10. 13:16
null
Péterfy-Novák Éva
Péterfy-Novák Éva
Facebook

Nyitókép: Benkő Vivien Cher/MTI

„Az embernek kedve sincs híreket nézni, kedve sincs a legújabb ordas hazugságokat elemezni, kedve sincs külföldön magyarázkodni az ámokfutó „békeharcos” miatt, kedve sincs szégyellni magát színigazgatók összeesküvés elméletei és újabb és újabb hazudozásai miatt (ne, ne fáradj keresgéléssel, Vidnyánszkyra gondolok), kedve sincs végignézni, hogy a fideszes főpolgármesterjelölt előre tudja, hogy melyik körzetben mit számolnak, hogy hamis kifogásokat nyújt be, hogy addig nem nyugszanak, amíg nem az lesz, amit az állampárt akar, hogy amúgy is mindent akarnak, hogy adót emelnek, de közben harsogják, hogy nincs megszorítás, hogy egy a jelszó a béke, de örökké harcolnak, hogy bárki, bármit hazudozhat következmények nélkül, mert az ember már csak legyint, és kedve sincs ellenállni, vitatkozni, harcolni. Mert minek. Úgy néz ki, ez a világ most az aljasoké.

Mégis le kell írni, mert le kell írni.

Hogy gyermekkórházat bombázni nem csak gyilkosság, hanem olyan szintű gonosz gyilkosság, amire csak ritka szörnyetegek képesek. Putyin ilyen ritka szörnyeteg.”


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ipolypart2
2024. július 11. 13:26
Ha nem küldtek volna az eszmetársaid olyan rakétákat, hogy ha nem megfelelő a személyzet, akkor saját magára is veszélyes. HP utánanéztél ezeknek, vagy csak írod a szaraidat, hogy vegzálnak téged Rómában. Érdekes, engem miért nem? Nem tudsz megélni a kánaánba? Ezért kell még ez az aprópénz is?
rizotto
2024. július 11. 12:15
Kit érdekel, hogy egy önjelölt értelmisegg mit böfög a világ politikai helyzetéről? A saját homokozójuk hasonszőrű libbantjain kívül senkit.
mirage-2
2024. július 11. 10:20
Ezért firkálhatsz ide te is
Jose
2024. július 11. 07:08
Butuska kisbaba. Az a szörnyű, hogy a világ nagy részét hasonlóan ostoba emberek irányítják. Ha Putyin szörnyeteg, akkor Bidé és csapata micsoda (illetve az aktuális amcsi elnök, ritka kivételekkel - beleértve a CIA-t és társaikat)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!