Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Tegnap Magyar egyértelmű provokáció célpontja volt

2024. június 11. 15:13

Még akkor sem lehet így viselkedni, ha esetleg nekik van igazuk.

2024. június 11. 15:13
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„A tegnapi ATV vs. Magyar Péter történésekről: bármit is gondolok Magyar Péterről, tegnap Magyar egyértelmű provokáció célpontja volt az ATV-ben. Egy ellenzéki vezető politikust a választás másnapján (meg semmikor sem), nem számonkérő dossziéval fogad egy magára valamit is adó televízió. Ez a Megafon stílusa.

Meggyőződésem, hogy ez nem Rónai Egon ötlete volt egyébként, akit én személyesen továbbra is sokra tartok, hanem az ATV vezetőié.

Ha vita van egy TV és egy politikus között, azt megoldja képernyőn kívül, akár közleményben mutatja be, hogy hányszor hívták meg, és cáfolja a politikus állításait. Még akkor sem lehet így viselkedni, ha esetleg nekik van igazuk.

Megjegyzem, én a »listázást« nem tartom elfogadhatónak, és a kivonulással sem feltétlenül értek egyet. A poszt egyébként nem Magyar Péter viselkedéséről, hanem az ATV tendenciózus magatartásáról szól.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyuszko2004
2024. június 18. 06:15
Te soha senki által még nem választott repedtsarkú! Petikédnek nem kellene össze-vissza hazudoznia, akkor nem kapna dossziét!
pugacsov-0
2024. június 17. 20:20
Anyádba takarodj Timike te hazudozós liba !
xerxesz
2024. június 12. 21:38
persze, ha doktorminiszterelnökúrral viselkedik így bármelyik szerkesztő-riporter, akkor szabótimike beleélvez a bugyijába...
Unknown
2024. június 12. 17:42
És most méregessük és ízelgessük, hogy ki a kommunista a kommunistább a legkommunistáb a nagyon legnagyobb kommunistább és így tovább. Már az ATV-se elég progresszív kabul rózsájának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!