A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Gyurcsány és az eddigi ellenzék szinte angyalok gyülekezete volt ehhez az új bandához képest

2024. június 11. 14:06

Pedig lehetne ellenzék. Olyan, mely nincs és sose volt.

2024. június 11. 14:06
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„A hiteltelen baloldal, melyről évek óta elmondom, hogy mindenre alkalmatlan, megérdemelten megbukott, és végre eltűnik. De azért nem örülhetünk. A progresszív liberális média most pozícióba juttatott egy gyanús alakot, egy gátlástalan kalandort, és annak mindenhonnan elszipkázott, szerencsétlen, ostoba, átvert emberekből összeverődött mozgalmát.

Gyurcsány és az eddigi ellenzék szinte angyalok gyülekezete volt ehhez az új bandához és saját feleségét lehallgató pszichopatához képest.

Az az értelmiség pedig, mely beáll ezek mögé, vagy egyáltalán, eltűri őket, elvesztette minden jogát bármiféle véleményalkotásra. Pedig lehetne ellenzék. Olyan, mely nincs és sose volt. Mely meg se született. Olyan becsületes, feddhetetlen és konstruktív szakértői baloldalra lenne szükség, mely mindenben egyetért Orbán Viktorral, annak kiváló kormányával és stabil pártjával, melynek profizmusa és sikere magáért beszél. 

Na persze, ha az ember kimondja az igazságot, rögtön jön az orbánistázás. Ez a legkönnyebb: érvek, tanulmányok és statisztikák helyett lenersevikezni, leorbánistázni a független elemzőt. Mocskolni a kiegyensúlyozott szakértőt, aki csak nem akar polarizációt, melyet mindig a társadalmat megosztó ellenzék hoz létre.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blackorion93
2024. június 12. 10:27 Szerkesztve
Jézus Mária... Sírok nevetéstől, hogy a sok ostoba lájkolja a komolynak értelmezett iróniát xD Baszdmeg ennyi félkegyelműt... "ez kurva nyomasztó"
MaBaker
2024. június 12. 10:05
Ez a FAM mindig nagyon ügyesen mond semmit
2024. június 12. 09:35 Szerkesztve
Ez úgy jön le hogy a fidesz qrcsányért szorít. Nemköllferi max nektek. Csókoljátok meg a seggét..🤣🤣😅
röviden
2024. június 12. 07:48
Ezekkel a kétfenekű szövegekkel egy darabig meg lehet etetni a gyanútlant, de a végén kiderül, hogy csak szélhámosság az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról