A bántalmazott nép és a kritikát nem tűrő remény

2024. április 20. 20:22

A nemzetre való hivatkozás (...) nem több, mint az össznépi átverés fényesen csillogó cukormáza.

2024. április 20. 20:22
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

Nyitókép: Perintfalvi Rita Publik Facebook-oldala

„Magyarországot 14 évvel ezelőtt egy olyan bántalmazó ejtette foglyul, aki először csábít, teszi a szépet, mindent megígér, sőt elhalmozza áldozatát mindenféle jóval: nemzeti büszkeséggel, gyógyírral a történelem által megsebzett gyenge énképére; segíti a családokat, megvédi a gyermekeket, megóvja az országot azoktól, akik mások vagy azoktól, akik ide akarnak menekülni, vagy azoktól, akik háborúval dúlnák fel szeretett földjét, választások idején a tűzijátékként szórja a pénzt, még akkor is, ha erre semmiféle fedezete nincsen. Az áldozatot a bántalmazó az első pillanattól kezdve egyfajta hipnotikus állapotban tartja, aminek eszköze a csapból is folyó hazugságpropaganda. Nagyon ügyel arra, hogy véletlenül se ébredjen fel, mert akkor rájönne, hogy a világot a feje tetejére állították körülötte.

Mert akkor megértené, hogy a nemzetre való hivatkozás, akárcsak a piros-fehér-zöld trikolór lobogtatása vagy annak szüntelen hangoztatása, hogy Magyarország mekkora keresztény ország, sőt a keresztény civilizáció utolsó védőbástyája(!) – nem több, mint az össznépi átverés fényesen csillogó cukormáza. A cukormáz alól pedig azok számára, akik lassan kinyitják a szemüket, felsejlik a bűzlő valóság: az, hogy a családok védelme azt jelenti, hogy az országot ki lehet rabolni és tönkre lehet tenni az ő családjaikért, beleértve az oligarcháikat. S amíg ők a luxusjachton szürcsölgetik az ócska dobozos jegeskávét (ami pont annyira mogyorós, mint amennyire szar), addig a foglyul ejtett népet gyűlölettel akarják jóllakatni. Ezért hergelik éjjel és nappal, ahogy a csövön kifér, nehogy észrevegye, hogy a kórházakból sintértelepek lettek és az unokák külföldre menekültek, meg, hogy kegyelmet kapott K. Endre, no meg persze leépítették a demokráciát és tönkre tették a jogállamot (Ja, hogy nem ez a probléma?) A fékek és az ellensúlyok helyett maradt az urambátyámozás, a maffiaállam, meg a jobbágysorban-tartás, no meg Pintér Sándor és Polt Péter. Arról nem is beszélve, hogy naponta el kell mondani, hogy a harmadik világháború a küszöbön áll, és hogy a mindenféle sorosista és internacionalista, judeobolsevista hatalmak Magyarország vesztét akarják. No meg legfőképpen a bántalmazóét! Aki szent küldetésének tudatában szembe szállt az egész világgal.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­ö­­s­ ­l­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­­­v­á­­­r­n­­a­­k­­ ­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
kamasuka
2024. április 21. 13:10
Ne védd a faszságodat, te picsa!
Valodi
2024. április 21. 11:43
janicsar-2 22:00 "A kárpótlás és a privatizációs lopáshoz képest, Orbán Viktor óvodás a lopásban." - höhöhö ... pedig közös volt a dadusuk: " ... a privatizációt, mint mechanizmust egy matolcsy györgy nevű mszmp-tag dolgozta ki, még 1985-ben, később ő lett az ÁPV rt vezetője..." (kae-71)
Oszodibeszed
2024. április 21. 07:03 Szerkesztve
Magának már megint mi a baja, Rita!? Miért kell mindig ilyen ortopéd-kismacska- stílusban nyafogni, miért nem hoz politikailag releváns, nem fiktív érveket, ha hasfájása van. Akiket maga piedesztálra emel (magyar ellenzék, Brüsszel, genderemberek, stb) sokkal problémásabbak, mint az orbánisták. Ez azért a többségnek átjön.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!