Dunába vetette magát egy ismert galériatulajdonos

2023. augusztus 10. 09:19

A férfi a fővárosi éjszakai élet népszerű figurája volt.

2023. augusztus 10. 09:19

Ahogy arról nemrég a rendőrség is beszámolt, egy férfi holttestére bukkantak Budapesten, a Kopaszi-gátnál. Időközben kiderült, hogy az elhunyt G. Zoltán, aki augusztus 1-jén a Margit hídról vetette magát a Dunába.

Az 56 éves férfi halála sokakat megdöbbentett, mivel a módos galériatulajdonos a fővárosi éjszakai élet ismert figurája volt. A Blikk hozzátette, hogy az eset azért is sokkolt sokakat a celebvilágban, mert

 G. Zoltán a közelmúltban is nívós eseményekről osztott meg fotókat a közösségi oldalain.

A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

Üzleti problémái lehettek

A lap több emberrel beszélt a férfi környezetéből, és többen is azt mondták, tudomásuk szerint üzleti problémái lehettek G. Zoltánnak, azt viszont „nem tudják elképzelni, hogy önszántából ugrott a Dunába”.

A Blikk megkereste a rendőrséget is, ahonnan azt a tájékoztatást kapták, az üggyel kapcsolatban, hogy 

idegenkezűség gyanúja nem merült fel,

 ezért büntetőeljárást sem indítottak.

Ha segítség kell
Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Illusztráció. MTI/Kovács Anikó

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dios1968
2023. augusztus 11. 17:11
Szegény kecskeméti srác esetében is 20 év kellett mire kiderült az idegen kezűség!! ! Úgy hogy lassan ezzel a nem utal rá féle blablával
Sanyec
2023. augusztus 10. 23:53
Miért nem lehet leírni a család nevét ?
Osztap_Bender
2023. augusztus 10. 17:05
A képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.......................... Ezekkel "pózol" egy állítólagos "éjszakai élet valakije", a módos galériatulajdonos? A senki curvákkal, senki szakácsokkal, senki négermajmolókkal? Azok voltak neki a valakik? Talán hirtelen ráébredt a nagy tévedésére és meglátta a valóságban saját magát is közöttük. Itt állhatott meg az óra.
KBA98
2023. augusztus 10. 16:44
A felkapaszkodott népség sem a pénzével, sem az azzal járó kötelezettségekkel, sőt a használatával sem tud mit kezdeni. A pénzhez fel kell nőni! Undorító népség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!