Nagy Ervin fenyegeti a jobboldalt, ilyen egy igazi kemény legény

2023. december 17. 07:10

A színész ezúttal túl messzire merészkedett.

2023. december 17. 07:10
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„A színész most az Újbuda Televízió,  Újbudai nagykávéház című műsorának volt vendége, ahol szóba került a Sztárbox is, de a szokásos bicskanyitogató stílusában beszélt Vidnyánszky Attiláról, a Fideszről és minden kormányhoz köthető dologról. Ezt már megszokhattuk tőle, azonban ezúttal túl messzire merészkedett, már meg is fenyegette a jobboldali Megafont, olvassák el a szavait:

»Én egy másodpercig sem bántam meg, és hozzá teszem, nekem ők a kenyéradó gazdáim. Ez piaci pénz. […] A politika húzta be ezt a dolgot. Mert jó nézni, hogy téged megvernek. Mondják ezt azok a fiúk és lányok, akik kilóra meg vannak véve és soha életükben egy lányt nem bírtak megvédeni a diszkóban. Nehogy már nekem ilyen kislányok sikítsanak a Megafonon keresztül, hogy jól megkapta.«

Nagy Ervin szavai a legendás Monty Python-film, a Gyalog galopp híres képsorait idézik fel, amikor Arthur király hiába vágja le a Fekete Lovag összes végtagját, az továbbra sem akarja feladni a küzdelmet és a földön lévő emberi torzóként azt kiabálja, amikor a legyőzője elindul, hogy »Menekülsz, mi? Fut a gyáva. Gyere vissza, te féreg, hadd bánjak el veled, leharapom tőből mind a két lábad!«”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 18. 17:43
A "jobboldal" (= a baloldal jobb széle) fizetett alkalmazottakat alkalmaz arra, hogy a - szerintük - baloldali személyeket lejáratni próbáljanak a médián keresztül.
Bp1964
2023. december 18. 08:11
Pont olyan,mint az uki zongorista, de annyira hülye, hogy a csalánt a sajátjával veri.
Obsitos Technikus
2023. december 17. 20:10
Mint Tarzan sarka..
Performan
2023. december 17. 17:39
Mi ebben a különleges? Ha csak itt körülnézel, van akár 1db olyan liberális, akiből nem árad a gőg és a felsőbbrendűség megkérdőjelezhetetlen tudata?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!