Hol vagyok én balos, ti szerencsétlenek?

2023. október 01. 19:05

Nem, soha nem akartam jobboldali újságírókat „akasztgatni”, hanem már akkor is azon a szánalmas hazugságon idegesítettem fel magam, amit máig csináltok.

2023. október 01. 19:05
Kerner Zsolt
Kerner Zsolt
Facebook

„Van ez a Mandiner nevű dolog, ahol időnként kisujjeltartva úgy csinálnak, mintha normálisabbak lennének a többi fideszes lapnál. Most arról sikerült cikket írni, hogy én benéztem a szlovák választást, mert az exit pollok mást mutattak, mint ami a végeredmény lett reggelre. 

De kedves Mandiner, 
1, Hol néztem be az úgynevezett Orbán-átkot, kormányt alakított már Fico? 
2, Látjuk már, hogy nem változtatott az Ukrajnával kapcsolatos politikáján, ahogy azt Meloni is tette? 
3, Hol vagyok én balos, ti szerencsétlenek? Ember nem beszél annyit a saját katolikusságáról és liberalizmusáról, mint én. 

Azt pedig, hogy hat év után is csak egyetlen dühös Facebook-posztot tudtok felhozni ellenem, a saját munkám igazolásának látom. Amikor a Riposzt azzal vádolta meg Gulyás Mártont, hogy a fogdából hazaérve egyből meleg kezdett lenni, írtam egy dühös és szerencsétlen posztot a privát Facebookomra.

Nyilván nem kellett volna, bocsánatot is kértem érte nyilvánosan, meg is gyóntam. De mindegy volt, hiszen ezeknek, akik naponta hazudnak és sértenek normát, ott lebeg a szemük előtt valami, amit hat éve elrontottam. Nem, soha nem akartam jobboldali újságírókat »akasztgatni«, hanem már akkor is azon a szánalmas hazugságon idegesítettem fel magam, amit máig csináltok. És ha ma hazudjátok ugyanezt Gulyás Mártonról, ma is ideges leszek miatta, csak már több eszem van abban, hogyan írom le.

Egyébként milyen érzés a magyarellenes, baloldali Robert Ficonak és Jan Slota magyarfaló pártjának szurkolni úgynevezett nemzeti konzervatívként?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Szlovák választások: kegyetlenül benézte a balos újságíró az Orbán-átkot

A balos politikusok többsége kuksol. Alig néhányan szólalnak csak meg.

Nyitókép: Bertrand Guay/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik