Tegnap mindenki láthatta, hogy a Fradi nem bundázik, hanem szar

2023. július 20. 22:38

A bunkók persze üvöltötték, hogy,»Ruszkik, haza!«, pedig Csercseszov oszét.

2023. július 20. 22:38
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Tegnap délután elkezdtem nézni a Fradi meccset és mielőtt még Kubatov valami baromságot nyilatkozna, már most kijelentem, hogy bár a Fóti úton születtem és azóta is Újpest drukker vagyok, mint mindig, most is a Fradinak drukkoltam, hiszen – a részletekbe nem belemenve – mégiscsak magyar csapatként tartjuk nyilván és ha külföldiekkel játszik, a Farkasházyval együtt a Fradinak drukkolok.

Egyébként ez a nyomorult ország ott tart, hogy felhívtam a Tivadart, írhatom-e, hogy ő is a Fradinak drukkolt, miközben tudom, hogy gyerekkora óta a válogatott mellett a Fradi a szíve csücske. Én az FTC-t tiszta szívemből utálom, de egyszer, az a gyanúm, hogy hibát követtem el. Már nem tudom, melyik televízió kitalálta, hogy az Üllői úton cseréljek mezt, ráadásul a kezdőkörben a Farkasházyval, aztán amikor kiderült, hogy az én Göröcs mezemért egy Gera mezt akar adni, mondtam, hogy cseréről szó se lehet.

Göröcs a világ valaha élt egyik legjobb középpályása volt, Gera akkortájt, talán húsz éve, még csak egy tehetséges, jó képességű fiatal focistának számított. Aztán kiderült, hogy remek játékos, na de még a legjobb formájában is olyan távolságra járt Göröcstől, mint én Truman Capote-tól.

Szóval, az első félidőben kapott hármat a Fradi, aztán amikor a szünetben le akartam halkítani a TV-t, rossz gombot nyomtam meg a távirányítón, így aztán nem hallottam, hogy mit üvöltöznek a fanatikusok. Egyszer láttam a két bambát (az Oroszt meg a Kubatovot), valamit suttogtak. Azon a rohadt távirányítón minden gombot megnyomtam, hang sehol, ördögi tervet eszeltem ki: elindítottam a DVD-lejátszót és láss csodát, lett hang!

(...) Ami meg a Fradit illeti: annak idején az Újpestet 4:0-ra verte a Feröer-szintű Vaduz, semmi gond, mindenki tudta, hogy bunda. De tegnap mindenki láthatta, hogy a Fradi nem bundázik, hanem szar. A bunkók persze üvöltötték, hogy,»Ruszkik, haza!«, pedig Csercseszov oszét. Az Orosz az a Pali, az a hazudós balfasz, aki majdnem megdumált minket, hogy a zöld sasok BL-t nyernek. Az érettségizett Gábor nem orosz, legfeljebb ami az érzelmeit illeti. Én mind a kettőt elküldeném a frontra, bár ott a TAO-val sokra nem mennének. Istenem, hogy én hogy utálom ezeket!


Mindenesetre továbbra is drukkolok a Fradinak, ha külföldiekkel játszik, de hiába nézem a térképet, csupa fejlett, nagy létszámú országot látok, ezek a feröeriek is kurva sokan vannak. Édes, jó istenem, szaros tizenöt milliárdból egy kurva gólt nem tudtak rúgni!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2023. július 23. 22:24
Agyhalott fideszes barmok! Vonyítsatok felcsút hülyéi ! Remegjetek csicskák!
Halder_1899
2023. július 22. 10:54
Havas Henrik egy aljas patkány.
Fed74
2023. július 22. 09:45
Fasz szopó fideszes kutyák! A csicska fradit megverték a melósok? Retkes gecik!
N.N.
2023. július 22. 05:29
Nem vagyok Fradi-drukker, a szinte teljes egészében négerekből és más külföldiekből álló Fradival pedig még kevésbé tudok azonosulni. Ezzel együtt gyomorforgató, ahogy Magyarországon lakó, magyar nyelvet beszélő emberek kéjelegnek egy magyar kudarcon. Persze megértem őket, a negyedik és az ötödik kétharmad között valóban csak az lehet a legnagyobb örömük, ha kikap egy magyar csapat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!