Gyurcsánynak van igaza

2022. szeptember 04. 17:17

Gyurcsány helyesen hivatkozik arra, hogy a Fidesz kívül helyezte magát a demokratikus normarendszeren.

2022. szeptember 04. 17:17
null
Bauer Tamás

„Gyurcsánynak van igaza

Ezúttal abban, hogy rosszul tették azok az ellenzéki politikusok, akik eleget tettek a Fidesz meghívásának, és részt vettek a tihanyi Tranzit rendezvényen. Gyurcsány helyesen hivatkozik arra, hogy a Fidesz kívül helyezte magát a demokratikus normarendszeren, és nem helyes olyan benyomást kelteni, mintha a Fidesszel való vita valami olyasmi lenne, mint amikor egy demokráciában (mint ami Magyarországon is volt 1990 és 2010 között) ellenzékiek kormánypártiakkal vitatkoznak. Nagyon pontosan írja: »Rendszerváltó pártok csak egy dologról tárgyalhatnak a rendszerkívüliekkel. A demokratikus, szabad és tisztességes választásokról, annak feltételeiről. Semmi másról. Mert ha bármi másról tárgyalnak, akkor beemelik a Fideszt abba a demokratikus diskurzusba, ahol nekik már nincs helyük.« Igen, ez helyes különbségtétel.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. szeptember 05. 15:02
Ja, ha Neked a Böszme a demokrácia, meg Biden, meg Blinken, meg Soros és az egész összeesküvő globalista csürhe! B.szd meg a demokráciádat! Körömtépő-ivadék!
konfucius
2022. szeptember 05. 14:06
Sorold kérlek, kedves körmöstomi, hogy milyen normák lettek áthágva. Konkrétan, pontokba szedve. Sorold.
istvanpeter
2022. szeptember 05. 11:29
A DK környékén kötelező hülyének lenni!
makapaka2
2022. szeptember 05. 11:26
DK= degeneráltak koalíciója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!