Von der Leyen: Fel kell készülni az Európába irányuló orosz gázszállítások további zavaraira

2022. június 24. 16:39

„Ezért az Európai Bizottság közös európai kereslet-csökkentési terven dolgozik, amelyet a testület júliusban mutat be a tagállami vezetőknek” – jelentette be a testület elnöke.

2022. június 24. 16:39
null

„Fel kell készülni az Európába irányuló orosz gázszállítások további zavaraira, ezért az Európai Bizottság közös európai kereslet-csökkentési terven dolgozik, amelyet a testület júliusban mutat be a tagállami vezetőknek” – jelentette ki Ursula Von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke pénteken az uniós tagállamok vezetőinek tanácskozását követő sajtótájékoztatón.  

Von der Leyen hangsúlyozta: az EU nem térhet vissza az olcsó fosszilis tüzelőanyagokhoz, ezért kiszolgáltatott helyzetben lévő családok és vállalkozások számára nyújtott átmeneti és célzott segítség mellett elengedhetetlen, hogy a tagállamok felkészüljenek az alkalmazkodásra az új körülményekhez.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2022. június 25. 16:09
Egy ismerős liberális agymosott geci azt mondja, hogy az oroszok kezdték csökkenteni a gázt. Ezek itt tartanak! Tragédia! Ennyire kimosták a prolik agyát.
Szívből
2022. június 25. 11:42
Nem értem, a nyugati polgárok meddig fogják még tűrni mindezeket a rendelkezéseket. Mikor zavarják már el ezeket.
Pitypangocska
2022. június 25. 07:48
Itt lenne az ideje, hogy Ursuláék bocsánatot kérjenek a kapitális hülyeségükért. Adja a Jóisten, hogy Orbán Viktor még nagyon sokáig irányítsa a hazánkat, mert ez az egyetlen remény arra, hogy viszonylagosan távol tudjuk tartani magunkat az EU őrületétől! Természetesen a legjobb a mihamarabbi kilépés lenne.
krisztoforo48
2022. június 25. 03:45
Minek örül ez a két majom?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!