Hazaengedték Bodrogi Gyulát a kórházból

2022. május 31. 15:29

A Blikknek nyilatkozott a színész, akit korábban intenzív osztályon ápoltak.

2022. május 31. 15:29
null

Kedden hazaengedték Bodrogi Gyulát a kórházból, ahová múlt héten került be. A Nemzet Színészét pénteken a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának intenzív osztályára szállították, miután fulladozni kezdett.

„Szerencsére már jól vagyok, meggyógyítottak. Több vizsgálat is volt a napokban, és most mindent helyrehoztak. Az a helyzet, hogy bevizesedtem, ezt kellett megoldani.

Nagyon profik és kedvesek voltak a klinika dolgozói, hálás köszönettel tartozom nekik mindenért. Nem szeretek kórházban lenni, de az ellátás első osztályú volt.

Úgy engedtek el, hogy pihenjek, vigyázzak magamra, és mivel most nincs sem forgatás, sem színházi munkám, így ezt nem lesz nehéz betartani” – nyilatkozta a Blikknek a színész, aki már otthon lábadozik. 

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. június 01. 22:59
Isten éltesse sokáig!
Burmin
2022. május 31. 18:58
Na ja a kórház nem apáca zárda, a villa negra nem fényes lokál...
fogas paduc
2022. május 31. 17:30
Szívelégtelensége van.Nem gyógyult meg, csak kompenzálttá vált.
DoomGuy
2022. május 31. 15:58
Remek színész. Még lehetőség szerint annyi egészséges évet, amit a Teremtő ad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!