Nézze meg, önnek mit szólna be Márki-Zay Péter!

2022. március 30. 16:32

Sértegetőgép jelent meg az interneten.

2022. március 30. 16:32
null

Márki-Zay beszól – ezzel a névvel jelent meg a vadonatúj, ingyenes internetes alkalmazás.

Az oldal készítői kizárólag eredeti Márki-Zay sértegetésekkel dolgoznak, melyhez elég a főoldalon kattintásra legördülő menüből kiválasztani, hogy kinek szóljon be a baloldal miniszterelnök-jelöltje, és máris olvasható a beszólás! Ráadásul ugyanarra a menüpontra kattintva akár újabb és újabb becsmérléssel is találkozhatunk.

A kínálatban szerepelnek Fidesz-szavazók, vidékiek, idősek, nők, fogyatékkal élők, határon túliak, zsidók, melegek, de bárki más is megkaphatja a magáét Márki-Zay Péter válogatott sértéseiből. A sértegetőgépet ITT találják!

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. március 31. 15:32
Nekem azt szólna be Makizay hogy MÉG MINDIG MAGYAR VAGYOK ÉS MAGYARORSZÁGON ÉLEK!!!... ÉS MÉG MINDIG NEM SZEREZTEM AMERIKAI ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT SEM, VAGY KANADAI ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT SEM... nem úgy mint A "MAGYAR MINISZTERELNÖK JELÖLT"... Aki igazi "hazafi"...
Lajoss
2022. március 31. 12:30
Putyin vagy Európa.. ez a kérdés..
Davidstern
2022. március 30. 21:07
Én Oszkó Péterrel érték egyet Ez egy futóbolond!!! Futóbolond! Futóbolond!
VA57
2022. március 30. 20:41
1 milliót fizet maki annak, aki bebizonyítja, hogy ő ezt mind mondta...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!