Kocsis Máté: Márki-Zay kikotyogta, mire lehet tőle számítani

2022. február 17. 15:45

Kocsis Máté sajtótájékoztatót tartott a Fidesz balatonfüredi frakcióülése után.

2022. február 17. 15:45
null

A választás tétje, hogy visszatér-e a Gyurcsány-Bajnai-korszak Magyarországra vagy sem – mondta Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának vezetője csütörtökön a kormánypárti frakciók balatonfüredi ülését követően tartott sajtótájékoztatón.

A frakcióvezető hangsúlyozta:

a családtámogatásokat, az otthonteremtési támogatásokat, a 13. havi nyugdíjat, a 13. havi bért, emellett megemelték a rezsiköltségeket, az adókat, és példátlanul magas volt a munkanélküliség.

Ezzel szemben – folytatta Kocsis Máté – a mostani kormány visszaadta a 13. havi nyugdíjat és számos ágazatban emelte a béreket. Ha április 3-án a kormánypártok elnyerik a választók bizalmát, a béremelési program folytatódni fog – ígérte.

Azt mondta, a baloldal programját megismerhette az egész ország 2002 és 2010 között, de ha valaki nem emlékezne rá, akkor „Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltje”,

fizetős egészségügy, a rezsicsökkentés eltörlése, az illegális bevándorlással kapcsolatos szabályok eltörlése, határzár megnyitása, illetve a gyermekvédelmi törvény eltörlése.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. február 18. 09:41
"Be kell fejezni az ismétlődő megszorításokra épülő gazdaságpolitikát." Kunhalmi Ágnes 2022 02 17
Félix74
2022. február 18. 09:14
Kocsis tényleg ratyi? Mondjuk nemlepődnék meg annyira, mivel köztudott hogy nem kevés náluk a meleg és a pedofil! Csak ezt valahogy elfelejtik megemlíteni!
marcon
2022. február 17. 21:04
Ezzel a sajtótájékoztatóval mindenképp akartam foglalkozni, de nem az elmondottak miatt, hanem a "történések" miatt. Ugyanis felháborító az, ahogyan lezajlott. Én tényleg nem tudom, hogy a legtöbb (szélső)balos újságíró mit képzel magáról, de az amit némelyikük itt művelt, az felháborító volt. Provokáció, kötekedés, vitatkozás, belevágás a mondat közepébe, minden volt, amit egy magát újságírónak valló személy nem tehet meg. És ők megtették. De Kocsis Máté még akkor is válaszolt. És nem hagyták abba, sőt. De a frakcióvezető -az érzékelhető feszültsége ellenére- még akkor is higgadtan válaszolt. Majd miután végre befejezte a tapló firkász a provokációt, Máté azért megjegyezte, hogy mi is lenne, ha egy jobboldali újságíró beszélne olyan stílusban, mint ahogy ez a baloldali újságíró tette. És milyen igaza volt! Néhány perccel később valószínűleg ennek hatására is egy másik újságíró elmondta a kérdései előtt, hogy az ellenzéki sajtótájékoztatókra többször még akkor sem engedték és engedik be, amikor visszaigazolt regisztrációval rendelkezik. De ezt persze tudjuk, látjuk, hogy a másik oldal hogyan bánik a velük szemben kritikus sajtó munkatársaival. És akkor most mindenki gondolkodjon el azon, hogy Brüsszel és a s.ggüket nyaló hazai baloldal szerint Magyarországon diktatúra van, nincs szólás- és véleményszabadság, a kormánykritikus sajtó el van nyomva, félelemben élnek és dolgoznak a balos újságírók. Nos, ha nem is pont fordított a helyzet, de ténylegesen a jobboldali újságírók azok, akiknek a baloldal messze nem biztosít annyi lehetőséget a kérdésekre, mint amennyit a kormányoldal biztosít a balosoknak, sőt, eltitkolják a sajtótájékoztatókat előlük, vagy csak egyszerűen nem engedik be őket oda, az ellenzéki politikusok nem válaszolnak nekik, vagy amikor emiatt többször tesznek fel egy kérdést, szó szerint ellökik őket. EZ AZ IGAZSÁG. Tisztelt Kocsis Máté, Gulyás Gergely és minden kormánypárti képviselő! Teljes mértékben megértem és amúgy csodálom azt a türelmet, amivel ezeket a balos provokátorokat kezelik, és mindezek ellenére válaszolnak nekik, de egy ponton túl már senki sem várhatja és várja el Önöktől, hogy ezt a megalázó viselkedést tolerálják. Nincs olyan helyzet, ill. keresztény tanítás, ami miatt Önöknek ezt el kell tűrniük. Kérem, ne tegyék!
Nannyó
2022. február 17. 19:21
Egy, legalább egy ilyen ember volna az ellenzéki sorokban, mint Kocsis Máté, de nem, nekik csak az aggastyán elftársak jutnak, mint Róna, meg az a másik öreg "kultúrszakértő". :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!