Kormánypárti és ellenzéki képviselők szerint is szükség van a kerítésre

2018. október 09. 12:07

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti és ellenzéki képviselői szerint is szükség van a magyar határt védő kerítésre.

2018. október 09. 12:07

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának kormánypárti és ellenzéki képviselői szerint is szükség van a magyar határt védő kerítésre.

űA testület keddi ülésén Halász János, a bizottság fideszes alelnöke elmondta: a szolgálatok tájékoztatást adtak a magyar határvédelem tapasztalatairól. Hozzátette, hogy a határzár bevált, védi Magyarország és az Európai Unió biztonságát. Amióta kerítés van, csökkent Magyarországon a nemzetbiztonsági kockázat – hangsúlyozta.

Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos elnöke megerősítette, hogy a tájékoztató alapján a magyar határvédelemre szükség van.

A szocialista Molnár Zsolt azt hangsúlyozta: a határvédelem része a nemzeti szuverenitásnak. A kötelező betelepítési kvóta nem támogatható, a kerítés a jelenlegi viszonyok között a helyén marad, azt senki nem akarja lebontani – mondta.

(MTI)

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matematikus
2018. október 09. 19:31
Aki nem a kormánypropagandából, hanem például az érintettek nyilatkozataiból tájékozódik - lásd pl. youtu.be/K0npQlxDYg4 - az tudja, hogy: - a Jobbik már a kerítés megépítését is támogatta; - az LMP kezdettől azt követelte, hogy megismerhessék azokat a nemzetbiztonsági jelentéseket, amik a kerítés megépítését indokolják, sosem mondta, hogy nincs szükség kerítésre, pláne nem, hogy a felépített kerítést le kellene bontani; - Az MSzP határozottan ellenezte a kerítésépítést, mondván, hogy a megépítése drága és nem hatékony, és rossz emlékeket idéz. De azt sosem mondták, hogy a már felépített kerítést lebontanák, amíg véget nem ér a menekültválság. - A DK pedig össze-vissza beszélt, eljátszva a NER tökéletes ellenségképét. Ezért tartja őket a NER a víz felett.
vigyor
2018. október 09. 16:05
...alig kellett három év, és már megértették a kedves ellenzéki politikusok, hát nem csodás?
Illieral
2018. október 09. 16:00
What the fuck?
atila68
2018. október 09. 15:36
Álprobléma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!