Orbán: Nagyon versenyképes ország leszünk

2011. október 04. 14:14

Az ország teljes újjászervezése eredményeként egy-másfél év múlva „nagyon versenyképes lesz Magyarország” - mondta Orbán Viktor kedden Rijádban, a szaúdi tanácskozó gyűlés (súra) elnökével, Abdalláh as-Sejkkel folytatott megbeszélésen.

2011. október 04. 14:14

Orbán Viktor kedden Rijádban, a szaúdi tanácskozó gyűlés (súra) elnökével, Abdalláh as-Sejkkel folytatott megbeszélést. Az MTI tudósítójának elmondása szerint a magyar kormányfő a találkozón világossá tette, hogy Magyarország nagy munkában van, zajlik az ország teljes újjászervezése, átalakítása.

A beszámoló szerint a miniszterelnök elmondta továbbá, hogy új alaptörvénye született az országnak, és elindult a közigazgatás, az oktatás, a nyugdíjrendszer és az egészségügy átszervezése. Mindennek eredményeként „Magyarország egy-másfél év múlva nagyon versenyképes ország lesz” - hangsúlyozta a kormányfő.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HattoryHanzo
2011. október 05. 09:36
Örömmel tájékoztatjuk az ország lakosságát, hogy jövő nyárig 50 százalékos életszínvonal emelkedés fog bekövetkezni, ugyanis míg télen éhezni és fázni fogunk, addig jövő nyáron már csak éhezni.
nyugalmazott tanár
2011. október 05. 09:07
Verenyképes Magyarországot vizionál a miniszterelnök? Miért nem vizionál egy olyan országot, amilyent az Amerikai Népszava sugall? Amilyent a hazai gennygócok hazudnak naponta? Mert magyar. Mert felelős. Mert mögötte áll az ország. Mert olyan lesz ez az ország, amilyenné formálni akarjuk. És nem olyan, amilyennek az ellenségeink hazudják. Csak azért, hogy sárba tiporjanak bennünket. Ez ilyen egyszerű. Magyarország versenyképessé válhat, ha nem "kicsik akarunk lenni". Mint amilyennek a D209-es és a többi tettestárs vizionálta. Magyarország minden időben képes volt megerősödni, amikor összefogott. Az összefogáshoz pedig nagy célok kellenek, amelyek így meg is valósulhatnak. Ilyen cél volt a két háború között a revízió. Meg is erősödött az ország, és ha a művelt nyugat nem lök minket Sztalin karjaiba (azzal, hogy a háborúból való kilépésünket megakadályozták), akkor ma - legalább - Ausztria színvonalán álló ország lennénk.
Trükkök Százai...
2011. október 05. 01:15
Hát lelkesedésben nincs hiány, legalábbis errefelé.
=nessuno=
2011. október 04. 23:16
Pitizünk kínaiaknak, araboknak, de az IMF az nem kellett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!