Lenyúlnák a lyukas zászlót

2023. január 10. 21:47

Én egy kifejlett kaméleont javasolnék Gyöngyösiéknek.

2023. január 10. 21:47
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ami a zászlót illeti, néhai Pongrátz Gergely, a Corvin köz parancsnoka 2003-ban azzal adta át a lyukas lobogót az alakuló Jobbiknak, hogy vele vigyék tovább a szabadságharc szellemiségét – igaz, az még egy másik Jobbik volt. 

Az még annak a Gyurcsánynak az ellenében határozta meg magát, akivel mára oly szenvedélyesen összeborult. (Nem példa nélküli az ilyesmi. A rendszerváltás után az SZDSZ csinált hasonlóan gyalázatos fordulatot. Korábban, a Rákosi-korban pedig elődei, az ÁVH-uniformisba bújt kisnyilasok. Egy brancs.)

Évekkel ezelőtt, amikor Jakab Péter, a párt akkori elnöke a DK-vezérrel együtt pózolt a Parlament lépcsőjén, a Corvin-parancsnok öccse, Pongrátz András 1956-os forradalmár a családja nevében egyszer már felszólította a Jobbikot: ne használják többé a lyukas lobogót! Keressenek maguknak új szimbólumot.

Én egy kifejlett kaméleont javasolnék Gyöngyösiéknek.”

Nyitókép: Gyöngyösi Márton Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2023. január 11. 22:06
Gyuri! Nagyon nagyot tévedsz! A jobbik sosem volt másik jobbik. Mindig ballik voltak. A kezedetektől. listázó marci, zazri, sz.csanesz, jakobinus petya, mirki ádi,stb soha sem voltak szélsőjobboldali magyarok, még jobboldaliak se, sőt magyarok se.......ők születésüktől fogva magyargyűlölő kozmolibsi-komcsinácik. Finoman fogalmazva......ők mindenben teljesen ugyanolyanok mint szamueli, rákosi, körmös, acél,magyartalan balu, petman ivi, drágabulgárúr, flertő, fletóné, libás gordi, drazsé, botmixeresk kata, sörösgyuri,sabau,stb,stbs,stb.......listázó marciák csak eljátszották a széljobber magyart taktikai okokból fletó,sörösgyuri,stb utasítására. Ideje lenne ezt nyiltan kimondania a Fidesznek,és nem terelni, maszatolni a témát.És listázó marciákhoz tartozik totálisan torotucsek is. Semmi kifogása nem volt a spinózás mutatvány ellen. 2016-ban nem állt ki a migráűncsok ellen a népszavazáson, 2018-ban azt mondta hogy fléetóval együtt kell tüntetni OV ellen. 2006-ban rendőrautóből irányította a "forradalmat"......Tudom hogy sokan felháborodnak, de ebbe a bandába tartozik budavárigyuresz is a kezdetek óta.
machet
2023. január 11. 17:53
Azért az Ibolykás MDF sem volt kutya annak idején.Sok kiválóság ugrott rá ott is a dologra,és hol is vannak ma már?
Most80
2023. január 11. 15:00
Szimbólumot a Jobbiknak? Arra a kis időre, minek?
Jason Bourne
2023. január 11. 12:09
"Én egy kifejlett kaméleont javasolnék Gyöngyösiéknek" Én valami kifejezőbbet. Valami gerinctelen férget, piócát vagy esetleg pajort.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!