Masírozás helyett séta

2016. április 25. 08:10

Hogy mi Vona célja, arról szórnak a vélemények, ám az bizonyosnak tűnik, hogy az elsődleges szempont a belső ellenzékkel való leszámolás.

2016. április 25. 08:10
Nagy B. György
Vasárnapi Hírek

„Támogatóinak majdnem harmadát bukta a Jobbik egy év alatt: a párt népszerűsége 16 százalékról 11 százalékra sorvadt. A rendpártiságba a kormány beelőzte, az egészségügyben és az oktatásügyben – egyébként pont radikalizmusa miatt – a szélsőséges párt nem tűnt hitelesnek. Magyarán: az említett 16 százalékkal elérte növekedési maximumát, jelenlegi imázsával többre nem lesz képes, csak kevesebbre. Így a jelek szerint a Jobbik irányt és ütemet vált, ha úgy tetszik: a gárdamasírozás helyett a jövőben polgári sétát részesíti előnyben. Legalábbis Vona Gábor kiakolbólítani készül a pártból a radikálisokat.

Az alapszabály lehetővé teszi, hogy az első ember megvétózza az elnökségi tagjelölteket. És Vona él is a lehetőséggel, három radikális alelnökének megtiltotta az újraindulást. (...)

Hogy mi Vona célja, arról szórnak a vélemények, ám az bizonyosnak tűnik, hogy az elsődleges szempont a belső ellenzékkel való leszámolás.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2016. április 25. 12:57
"az elsődleges szempont a belső ellenzékkel való leszámolás" ... a magyar Führer saját kis "Hosszú kések éjszakája"...
maanzaad3
2016. április 25. 09:58
Én ismerek III/II ügynököt, volt munkásőrt, szochazás rokont a kormánypárt prominensei között. Ez egy ilyen ország, szégyenünkre.
paraklétosz
2016. április 25. 09:07
Vasárnapi (hír)vásárolgatás. Nyomasztó. Már a radikalizmus sem a régi. Minden elpuhult. Sehol egy csattanó bakancs, egy no pasaran. Még Gyula talán, a Thürmer.
di maggio
2016. április 25. 09:03
Ezek a liberál fasiszták már semminek sem tudnak örülni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!