Gulyás Márton az Ellenállás Napján

2014. július 13. 11:45

Odamentem Gulyáshoz, elhívtam a színpad mögé, hogy megbeszéljék a dolgot Eörsi Mátyással, akinek a szavai miatt volt ma ott a transzparensével.

2014. július 13. 11:45
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„A mai DK-s demonstráción Gulyás Márton felmutatott egy papírt, ami »cigányozás helyett baloldali megoldásokat« követelt. A szervezők kivezették a tömeg közepéből. Én odamentem hozzá és elhívtam a színpad mögé, hogy megbeszéljék a dolgot Eörsi Mátyással, akinek a szavai miatt volt ma ott a transzparensével. Ott Eörsi Mátyás határozottan leszögezte, hogy nincs cigánybűnözés, az Atv-ben pedig rosszul fogalmazott, amit őszintén sajnál.

Némi további eszmecsere után Gulyás elment, mi pedig tovább hallgattuk a szónokokat. Ezek után senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy a DK elkötelezett az antirasszizmus és a Gulyás Márton által igényelt »baloldali megoldások« mellett!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. július 14. 11:04
Ellene álldigálnak a Gonosz incselgésinek.
Jason Bourne
2014. július 14. 09:11
Én már azt hittem, hogy a tavaszi választás előtti -egyesüljünk? ne egyesüljünk?- cirkuszt már nem lehet überelni. Tévedtem. Ezek a ballibsik folyamatos meglepetéseket okoznak. A Pásztor támogatása körüli cirkusz még a tavaszi eseményeket is üti. Bravó. Csak így tovább:D
Necoure Yamakee
2014. július 14. 00:07
És a gatyadat is letoltad a színpad mögött?
imres
2014. július 13. 19:32
Ez is tetszik. http://goo.gl/OQV8g7 A kommenteket is érdemes elolvasni. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!