Vannak még, akik elhiszik ezt az egész biolaboros-piszkosbombás orosz alternatív valóságot?

2023. szeptember 15. 20:29

Hát nem azt ígérte az orosz vezetés, hogy hamarosan „tagadhatatlan bizonyítékokkal” fognak szolgálni?

2023. szeptember 15. 20:29
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Csak kérdezem, hogy mi a helyzet az »ukrán biolaborokkal«, amelyekkel annyira hangos volt a sajtónak egy része tavaly tavasszal? Na és az »ukrán piszkosbombával«? Tavaly őszi hírek, ugye emlékeztek rá? Hát nem azt ígérte az orosz vezetés, hogy hamarosan »tagadhatatlan bizonyítékokkal« fognak szolgálni? Na és mi van az orosz kontroll alatt lévő Jelenovkával, ahol ukrán hadifoglyokat őriztek, és ahol tavaly nyáron egy robbanás következtében több tucat ukrán hadifogoly meghalt (őket ugye genfi egyezmény védi). Akkor az folyt a csapból is, hogy Kijev szándékosan lőtte Jelenovkát, és Moszkva mutat róla bizonyítékokat. Ezt is ugye több mint egy éve várjuk.

No és mi a helyzet a Nova Kahovkai gáttal? Amikor először írtam arról, hogy egyértelműen orosz robbantás állhat az esemény mögött, az orosz narratívát terjesztők azt mondták, hogy ez nem is olyan egyértelmű, és az oroszoknak vannak bizonyítékai arról, hogy ukránok voltak. Aha. A kahovkai gát gépterme orosz kontroll alatt van - akkor is, most is. Hol van egy lefolytatott orosz vizsgálat minderről? Miért nem engedik oda a nemzetközi vizsgálóbizottságot? Négy hónap telt el, orosz oldalon teljes a csend az ügyről.

Vannak még egyáltalán emberek, akik továbbra is elhiszik ezt az egész biolaboros-piszkosbombás orosz alternatív valóságot?”

Nyitókép: a mariupoli Azovsztal látképe (STRINGER / AFP)


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Köbüki Koma
2023. szeptember 17. 22:58
Anton nagyon gyenge.
cikoria-2
2023. szeptember 17. 22:15
igen van,teljesen elképzelhető te sötét faszkalap zelenszkijszopó
kobi40
2023. szeptember 17. 19:19
Ki ez a fa&
janicsar-2
2023. szeptember 17. 18:44
Én az iraki atom dúsítást sem hittem el
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!