Hamis koronateszteket is lehet venni a bolgár-görög határon

2020. július 15. 10:53

Ezek természetesen negatívak, hiszen egy hamis pozitív tesztet senki sem venne meg – írja a Főtér.

2020. július 15. 10:53
null

Mindössze 30–40 euróért lehet hamis negatív teszteket vásárolni a Kulata-Promachonas határátkelő előtt, vagyis kevesebb mint 200 lejből meg lehet úszni a dolgot, miközben egy igazi tesztre itthon minimum 300 lejt is el szoktak kérni, de a határ a csillagos ég, számol be a romániai Főtér portál.

A görög hatóságok, illetve a román külügy mindazonáltal felhívja a kiskapukra mindig fogékony román állampolgárok figyelmét, hogy erre a kiskapura ne legyenek fogékonyak, mert nagyon megüthetik a bokájukat: aki lebukik, az a törvény előtt fog felelni.

Egy görög lapnak nyilatkozó idegenvezető kissé vaskosan be is szólt a bolgároknak. „Csak idő kérdése volt, hiszen Bulgáriával vagyunk határosak. Az első európai hamis pénzeket is Bulgáriában csinálták” – mondta.

(Főtér)

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
röviden
2020. július 15. 13:04
Román-bolgár-görög viszonylatban nehéz lenne eldönteni,éppen ki rágalmazza a másikat. :)
Mich
2020. július 15. 11:42
Világos a görögök ebből is üzletet csinálnak - mint a bevándoroltatás többi eleméből is (például az északi határa való taxizás...)!
Rugo
2020. július 15. 11:09
Úgy tűnik, a tesztek nagy része egyébként is egy kalap szart ér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!