Orbán Viktor a magyarok ellen intézett támadást, amikor mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól

2022. október 21. 14:18

Varju László
MTI-OS
Orbán Viktornak fontosabb a Gazprom profitja és Putyin érdeke, mint a magyar családok megélhetése.

„ Megdöbbentő dolog történt a tegnapi EU-csúcson. Az EU-tagállamok egy közös ársapkát akartak tenni a gázra, azaz egy közös uniós rezsicsökkentést bevezetni, Orbán Viktor pedig ahelyett, hogy üdvözölte volna ezt, mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól. Orbán ma azzal büszkélkedik, hogy kiharcolta: Magyarországon nem lesz európai rezsicsökkentés, marad a hétszeres kormányzati rezsiemelés, a hétszeres gázár és a rezsipánik. 

Az Árnyékkormány szerint Orbán Viktor támadást intézett a magyar családok ellen, amikor mentességet kért az európai rezsicsökkentés alól. Orbán Viktornak fontosabb a Gazprom profitja és Putyin érdeke, mint a magyar családok megélhetése.

Az egész EU arra készül, hogy leszorítsa az orosz gáz árát, közös gázbeszerzés és európai rezsicsökkentés lesz, Magyarország azonban kimarad ebből, Orbán Viktor miatt. Orbán harcolta ki, hogy ilyen drága legyen a rezsi, Vlagyimir Putyin pedig köszöni szépen, a magyarok gázszámlára befizetett pénzét is a háborúra tudja költeni.”

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 148 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt a lehetőség, hogy aktuálpolitikától mentes, méltóság teljes ünneplést rendezzetek. A csúcs az lehet, amikor Dobrev megemlékezik a pesti srácokról, valamint a nagypapa által kivégeztetett forradalmárokról.

Azokra gondolok, akik, bár nem lehet felróni nekik elődeik tetteit, mégis azok a tettek alapozták meg karrierjüket, egész életútjukat. Azokra gondolok, akik ezért a mai napig ugyanazt a pártot, vagy annak a pártnak a szövetségesét szolgálva elődeik politikai örökségét viszik tovább.

Ez Ausztriában van, lehet odaköltözni. Senki nem mondta, hogy ugyanolyan lehetőségeink vannak, mint Ausztriának.

Nálunk 2523 Kw-ig 36 Ft, Ausztriában 2900-ig 41 Ft. Ez nálunk 90 828 Ft/év kedvezményesen, Ausztriában 118 900 Ft/év kedvezményesen. A különbség 28 072 Ft/év. Nem nagy különbség a két ország lehetőségeinek különbségéhez képest. De mennyi a hálózat használati díja? Mert nem hiszem, hogy ott a rendszer üzemeltetése nagyon olcsó lenne.

Az arányokat érdemes nézni, nem az abszolut értékeket.

Nem tudom, kikre gondolsz, nekem ezen a téren az Apró klán jelenlegi generációja és férje, valamint tartozékaik a legjellemzőbbek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés