A Szigetre látogat Daniel Freund, Orbán-fóbiás német EP-képviselő

2022. augusztus 09. 17:03

A fesztivál alatt megszűnik a diktatúra?

2022. augusztus 09. 17:03
null

Daniel Freund, német EP-képviselő közösségi-média oldalán osztotta meg követőivel a hírt, hogy ellátogat – az általa folyamatosan támadott – Magyarországon megrendezésre kerülő Sziget fesztiválra.

 

 

Kapcsolódó 

Daniel Freund: Orbán egy korrupt autokrata, aki a demokrácia lerombolására törekszik. Bővebben...

Nyitókép: YouTube 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. augusztus 12. 15:02
Mögláthatod freunddanyi, hogy itten mekkora kúúrvanagy zsidóüldüzés meg négerüldözés folyik faszául.....ottan a szigetelőn....kisfasz....
Robert69
2022. augusztus 11. 19:38
Ha jót lehet bulizni akkor már nem is olyan rossz hely Magyarország? Mire vagy kíváncsi a Szigeten? Szabadabban és felszabadultabban mulatnak, mint bárhol másütt Európában. Itt aztán senkit sem érdekel ki és mi vagy, csak a buli számít. Persze ez ellent mond annak amiről az EP-ben híresztelsz hazánkról, de ráse ránts ( vagy mégis ), érezd jól magad.
Gecorbi
2022. augusztus 10. 15:00
Ne gyere. A fidkány kormány alatt sokat kell fizetned.....13,7 százalék volt az éves infláció júliusban.... – derül ki a KSH közleményéből.
Bito
2022. augusztus 10. 14:12
szia Daniel! Eljössz Magyarországra jóllakni???!!! Már megint a MÁSÉ kell nektek !! Más gáza! Más olaja! Más földje! Más kenyere!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik